2777
2789

خستم دلم میخواد برم خونه پیش مامانم پیش اجیم

خستم از اینجا

خستم از کلاس های مسخره امتحان پرسش ارائه کوفت

من دلم شهرمونو میخواد

دلم شب یلدا میخواد پیش بابام که بزور بهم انار بده

برای من هندونه بگیره

برای مامانم خرمالو

برای ابجیم تخمه و پفک

دلم ژله های اجی مو میخواد که با انار و پرتغاله

دلم کیک مامانمو میخواد

خستم خدایا

نمیتونم برم چون ۸۵۰ رفت 850 برگشت

پول ندارم این همه بدم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

شهرت دوره؟

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

شهرت دوره؟

اره

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری؟ کدوم شهر باید بری، ؟ دانشجوی چه رشته ای هستی؟؟

چه فرقی داره!!!!

مهم اینه دورم و نمیتونم برم