2777
2789
من یه زمانی حالم خیلی خوب بود، بعدش یهو افسرده شدم ، البته از بچگی افسردگی خفیف داشتم ولی یهو افسردگ ...

یه پرنده بیار روحیت عوض میشه منم مثل خودتم البته من خودمم زیاد خوشم نمیاد بیرون اینا تنهایی و ترجیح میدم

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اون موقعی که افسردگی داشتم همین افکار به سراغم میومداینکه ما زندگی میکنیم تهش که چیبه پوچی میر ...

من خیلی بدبیاری آوردم توی زندگی، از ترک تحصیل و مشکلات خانوادگی تا از دست دادن شغل و منزوی شدن ، من اوایل خیلی حالم بده نبود، یهو اینجور شدم،دوست و رفیق هم نداشتم حتتی تا این سن نتونستم وارد رابطه بشم همه جواب منفی میدادننن

یه پرنده بیار روحیت عوض میشه منم مثل خودتم البته من خودمم زیاد خوشم نمیاد بیرون اینا تنهایی و ترجیح ...

نمیدونم چه عیب و ایرادی دارم ، یا داشتم که تا این سن همم نتونستم وارد رابطه بشم، به هرکی میگم میگه تو بی عرضه ای

نمیدونم چه عیب و ایرادی دارم ، یا داشتم که تا این سن همم نتونستم وارد رابطه بشم، به هرکی میگم میگه ت ...

عیبی نداری اگه شرایط اوکیه زن بگیر،خوب پرنده اهلی بیرون قفس میمیره تو خونه آزاد بزار

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎

من خیلی بدبیاری آوردم توی زندگی، از ترک تحصیل و مشکلات خانوادگی تا از دست دادن شغل و منزوی شدن ، من ...

چرا جواب منفی دادن؟

مشکل مالی داشتی یا ظاهری؟

اگه به بدبیاری هات بخوای فکرکنی که افسرده تر میشی

من خودم خدای بدبیاری ام

اما سعی میکنم نادیدشون بگیرم