2777
2789
من یه زمانی حالم خیلی خوب بود، بعدش یهو افسرده شدم ، البته از بچگی افسردگی خفیف داشتم ولی یهو افسردگ ...

یه پرنده بیار روحیت عوض میشه منم مثل خودتم البته من خودمم زیاد خوشم نمیاد بیرون اینا تنهایی و ترجیح میدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا اون موقعی که افسردگی داشتم همین افکار به سراغم میومداینکه ما زندگی میکنیم تهش که چیبه پوچی میر ...

من خیلی بدبیاری آوردم توی زندگی، از ترک تحصیل و مشکلات خانوادگی تا از دست دادن شغل و منزوی شدن ، من اوایل خیلی حالم بده نبود، یهو اینجور شدم،دوست و رفیق هم نداشتم حتتی تا این سن نتونستم وارد رابطه بشم همه جواب منفی میدادننن

یه پرنده بیار روحیت عوض میشه منم مثل خودتم البته من خودمم زیاد خوشم نمیاد بیرون اینا تنهایی و ترجیح ...

نمیدونم چه عیب و ایرادی دارم ، یا داشتم که تا این سن همم نتونستم وارد رابطه بشم، به هرکی میگم میگه تو بی عرضه ای

نمیدونم چه عیب و ایرادی دارم ، یا داشتم که تا این سن همم نتونستم وارد رابطه بشم، به هرکی میگم میگه ت ...

عیبی نداری اگه شرایط اوکیه زن بگیر،خوب پرنده اهلی بیرون قفس میمیره تو خونه آزاد بزار

من خیلی بدبیاری آوردم توی زندگی، از ترک تحصیل و مشکلات خانوادگی تا از دست دادن شغل و منزوی شدن ، من ...

چرا جواب منفی دادن؟

مشکل مالی داشتی یا ظاهری؟

اگه به بدبیاری هات بخوای فکرکنی که افسرده تر میشی

من خودم خدای بدبیاری ام

اما سعی میکنم نادیدشون بگیرم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز