خب متن کتاب را حفظ کنمن هشتم را در عرض یکماه فقط با متن کتاب معدل ۱۹.۹۵ اوردم یدونه سئوال هم نخواندم ...
منم میخاستم همین کارو کنم اما چندتا از معلما گفتن حتما باید سوال بنویسید کلا کتابمم نامرتب شده کل سال با سوالای معلما مجبور شدم بخونم ولی بعضی از معلمامون خیلی خوبن دقیقا به سوالایی میدن که کامل مربوط به اون متنه
خب متن کتاب را حفظ کنمن هشتم را در عرض یکماه فقط با متن کتاب معدل ۱۹.۹۵ اوردم یدونه سئوال هم نخواندم ...
منم میخاستم همین کارو کنم اما چندتا از معلما گفتن حتما باید سوال بنویسید کلا کتابمم نامرتب شده کل سال با سوالای معلما مجبور شدم بخونم ولی بعضی از معلمامون خیلی خوبن دقیقا به سوالایی میدن که کامل مربوط به اون متنه
یعنی چطوری پسرم هشتمه هرچقدر این علوم و مطالعات رو میخونه بازم کم میگیره خصوصا علوم
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم
یعنی چطوری پسرم هشتمه هرچقدر این علوم و مطالعات رو میخونه بازم کم میگیره خصوصا علوم
من هشتم را جهشی خواندم بدون تدریس معلم به نظرم راهته.....ولی دروسی مثل مطالعات و علوم واقعااااا سنگینه،همه چی بستگی به علاقه داره اگر بهش علاقه داشته باشه خیلی بهتر یادش میگیره اول ۲۰ دقیقه هر درس را قبل تدریس دبیر پیشخوانی کنه بعد همون روز که دبیر درس داد درس را بخوانه،شب امتحان فقط مرور کنه،هر درس را وقتی خواند کتاب را ببنده و اون چیزی که درموردش متوجه شده را خلاصه نویسی کنه دور کلمات کلیدی و مهم خط بکشه،درس را برای یکی توضیح بده مثلا تدریس کنه(واسه مطالعات) علوم هم پیشخوانی مرور همان روز و مرور شب امتحان اما به نظرم اگر وقت داشته باشه هر درس را قبل اینکه بخوانه یه دور کلا از روش بنویسه و سئوال طرح کنه خودش