2777
2789
عنوان

خیلی زشته یه پسر رانندگی بلد نباشه

793 بازدید | 82 پست

نامزدم ماشین نداره گواهینامه داره اما رانندگی نکرده بلد نیست

ماشین باباش هست فقط چن باری با دوستش رفته بود تمرین

خیلی اذیتم میکنه این موضوع ...باباشم اینطور نیس بشینه کنارش برن بیرون

منم هی بهش فشار میارم

تو خانواده ما پسرا از ۱۴ سالگی راننده میشن خجالت میکشم کسی بفهمه بلد نیست

اره خب خوب نیست بره چند جلسه برداره یاد بگیره چند سالشه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من مثل تو بودم داداشام از بابام ماشین میدزدیدن یاد میگرفتن اما شوهرم ازدواج کردم نه خودش ماشین داشت نه باباش فقط گواهینامه داشت اینقدر تشویقش کردم که یاد گرفت الان همیشه میگه اگه تو نبودی راننده نمیشدم

خب یاد میگیره

زشت چی؟

مهم اینه گواهینامشو گرفته چند جلسه بره اموزش ببینه بعدم با دوستش تمرین کنه یاد میگیره

مگه همه باید از نوجوونب یاد بگیرن

خجالت چی بکشی

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

منم بلد نیستم ۴۵سال سن دارم، فقط بیرون شهر ماشین می برم. و این منکر خوبی های همسرتون نیست، برخی معذر ...

بله پسر خوبیه

اما این یه ضعف بزرگه واقعا خجالت میکشم

نمیدونم چیکار کنم

فعلا شرایط ماشین خریدن نداریم

با ماشین باباشم حاظر نیست ریسک کنه بی اجازه برداره ببره بیرون..آدم ریسک پذیری نیست

بله پسر خوبیهاما این یه ضعف بزرگه واقعا خجالت میکشمنمیدونم چیکار کنمفعلا شرایط ماشین خریدن نداریمبا ...

بخدا منم همینم ماشین الان پارکینگه، میترسم هزینه ها بالاست فقط ماهی دو سه بار بیرون شهر میبرم. با اسنپ و سرکار پیاده میرم. زیاد بهش فشار نیار

دقیقا من مثل تو بودم داداشام از بابام ماشین میدزدیدن یاد میگرفتن اما شوهرم ازدواج کردم نه خودش ماشین ...

چجوری یاد گرفت

اگه ماشین داشتیم قطعا یاد میگرفت

چون ماشین باباشه اونم حساسه میگه باید یه نفر باهات باشه

اینم ک خیلی پافشاری نمیکنه