2777
2789
عنوان

چرا کسی منو نمیخواد

140 بازدید | 14 پست

من خودم حس میکنم تو برخوردار اول برای آدما جذابم، ولی هیچ وقت ادامه دار نمیشه که پیشنهاد بدن

همیشه اینجوری ان که باحالی ، باهوشی، مهربونی فلان ولی هیچی

۲۴ سالمه، بچه که بودم هیچ وقت فکر نمیکردم انقدر تنها و بدبخت و ناجذاب باشم در آینده

کاش به دنیا نمیومدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زشت نیستم ولی داف هم نیستم یه زشتایی شوهر کردن که من پیششون عالیام

این کاری که میگم حتما انجام بده عزیزم لطفا با اعتقاد این که تا ۴۱ روز حتی بیشتر هم بشه اشکال نداره ولی بین روزا وقفه نیفته سوره بقره رو صوتش رو بزار تو اتاقت پخش بشه و خودت هم گوشش بگیر میتونی رو دور تند بزاری زودتر تموم بشه یک ساعته و سوره یوسف احزاب طه زیاد بخون هر روزی که میتونی برای خودت روزا بخون نماز جعفر طیار بخون اون سوره بقره رو که گفتم اگر سگینی چیزی داشته باشی برطرف میشه از بین میره خیلی خوبه حتما انجامش بده اگر یک موقع وسطاش خواب بد دیدی یا چیزی اصلا منصرف نشو و ادامش بده تا حداقل ۴۱ بشه

الهی خدا برات معجزه کنه و همین برج و خیلی زود یک خواستگار باب میلت بیاد و باهم عقد و بعد ازدواج کنید و در کنار هم تا آخر عمر باعزت و طولانیتون خوشبختترین باشید و همیشه سالم و پرروزی حلال و فراوون باشید ان شاالله نگران نباش خیلی زود ازدواج میکنی خدا بزرگه