2777
2789
عنوان

خدایا منو سنگ کن

177 بازدید | 12 پست

باید خودمو خفه کنممممممم😤

اومدم از بالای صفحه به دوستم بگم

(منم دوست دارم قشنگم شبت بخیر )

نگو پیامه ارسال شده به مشاورم 💔

بعد اومدم تا ندیده پاکش کنم برا خودم پاک شد

خاک دوعاااااالم

بر باد رفتم

باید دودستام میشکست

طرف فامیل دور هم هست😭

برم توضیح بدم؟

یکی بگه چه گلی بگیرمممم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂وای

وای نخند دارم اینجا میمیرم

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

پیش میاد عزیزم توضیح بده عذرخواهی کن

چرا انقدر خدازده ام نمیدونم...

وقتی نوشتی منم دوستت دارمدیگه مشکلی نیستمتوجه میشه در جواب شخص دیگه گفتی

ممنون

😂😂😂فقط خدا کنه بپذیرههه اشتباه بوده

وای اینم هست💔

آره پیام بده بگو اشتباه ارسال شد

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

سلام خوب هستین

شرمنده ام اشتباه ارسال شد مزاحم شما هم شدم حواسم نبود

به هر حال شب خوبی داشته باشید🫠🩷

اینجوری بگو

هر چه ویران شدنی بود به ویرانه کشید. آن چه ویرانه نمیگشت به بیگانه فروخت. ای جماعت از چه مینالید؟ ایراد از شماست. ما به دزدان خانه دادیم و همین ها حق ماست. مرگ بر آم دور ها گفتیم ؛ دزد در خانه بود. آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود . تنگه قاسمی . جنگل های هیرکانی . دریاچه ارومیه . زاینده رود . سد کرج . ۷۲ تن . عقب نشینی دریای خزر . تهران آلوده ترین شهر جهان . چیزی نشده جنگل های هیرکانی چیزی نبود کلا از جنگل های آمازون بیشتر قدمت داشت و عصر یخندان رو دیده بود . دریاچه ارومیه هم دوران ساسانیان و هخامنشیان رو . هیچ اشکالی نداره بجاش امنیت داریم . نشسته ایم و تماشا میکنیم . می ترسم آخر کار ایران فقط در تاریخ بماند نه روی نقشه. همه چیز مصرف میشود و بعد دور انداخته میشود . بیشتر از همه، انسان. عرب ها تاکنون چیزی تولید نکرده اند و دانشمند بزرگی هم نداشته اند اما زندگی مرفهی داشته و دارند. می دانید چرا؟ چون نفت شان را به ثروتمندان و دین شان را به احمق ها میفروشند . گفتند حجاب از زنان محافظت میکند . گفتم دیوار هم از زندانی محافظت میکند. اما آیا این یعنی او آزاد است؟ جنگل از کف پا تا به کمر سوخت ولی دل ضحاک بر این جنگل بیچاره نسوخت