2777
2789

یه خانوم چند روز پیش اومد دایرکتم از آشناهای خیلی دوره

چند وقتیه همو فالو داریم جز پیام تسلیت اینا چیزی به هم نگفتیم

تا اینکه چند روز پیش بهم پیام داد که سلام عزیزم من خواهر فلانیم و خودشو کامل معرفی کرد که منم جوابشو دادم

یهو خیلی یهویی گفت ببخشید گلم که اینو میپرسم متولد چه سالی هستی و چه رشته ای خوندی

منم جوابشو دادم

-بعد گفت انشالله موفق باشی عزیزم

-منم گفتم ممنون

-بعد گفت عزیزم خیلی دوس داشتم باهات آشنا بشم

جسارت منو ببخش

از خواهرم تعریفتو زیاد شنیدم

-که منم در جواب گفتم خواهش میکنم این چه حرفیه عزیزید

خوبی از خودشونه خاله لیلا منم خیلی دوسشون دارم که بعدش بهم گفت زنده باشی عزیزم و منم گفتم سلامت باشید

دیگه پیامی نداد

(خودش یه پسر داره که کارمند بانکه با سه تا دختر)

به نظرتون ممکنه منو واسه پسرش زیر نظر داشته باشه؟

چیکار کنم برگرده؟🤣

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

اره احتمالش هست

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شک نکن همینطوره فقط میتونم بگم هیچ حرکت اضافه ای نزن😅

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دقیقا یه همچین ماجرای مشابه ای برای منم پیش امد البته طرف حضوری منو دید و حتی بعد از اینکه ازم سوال پرسید که دختر کی هستم و... کلی هم بوسم کرد😂 چون نمیدونست دختر کی ام فقط بابابزرگم رو میشناخت

حالا نمیدونم کنجکاوی بوده یا نظری داشته 😅