2777
2789

دختره ۱۶ سالشه پسره ۳۶ سال عقد کردن

میگن پسره دختره رو میخواسته

پدوفیل بوده ها دختره همسایه مون تقریبا هست

خانواده پسره راضی نبودن به این ازدواج پدر دختره رفته خونشون گفته منو زنمم اینطور ازدواج کردیم

واکنشم به کجا چنین شتابان😂😂🔪😑

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚

رد کردن نون خور اضافه

اسمش اینه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم اینه دختره خودش بخواد و راضی باشه،دخترای الان ک زیر بار زور نمیرن ،دخترعمه خودم ۱۴سالشه شوهر شوهر میکنه دوست پسر داره کلی

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مهم اینه دختره خودش بخواد و راضی باشه،دخترای الان ک زیر بار زور نمیرن ،دخترعمه خودم ۱۴سالشه شوهر شوه ...

بابای دختره واقعا عوضیه زنش چون دختره باردار بوده از پله پرت کرده پایین

ولی میگن دختره میخواسته پسره رو من باور نمیکنم

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
مهم اینه دختره خودش بخواد و راضی باشه،دخترای الان ک زیر بار زور نمیرن ،دخترعمه خودم ۱۴سالشه شوهر شوه ...

اون عقل ندارن بچس دوست پسر داشته باشه خب ک چی چه ربطی داره ب شوهر جمع کنید افکار پوسیده رو