ززززرنگگگگگگگگ مدیر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10224 عنوان گیتار رنگی یا رنگ چوب❓ | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 20 پست #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌 دیروز | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 3167 چن مدته؟قبلا کالیمبا میرفتم ول کردم میترسم اینم ول کنم🫠 از هفت سالگی میرم ولی خیلی ول کردم وسطاش ولی الان سه ساله ول نکردماگر دوسش داشته باشی محاله ول کنی I'm tired, not from life...just from feeling too much
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10224 پس همون رنگ چوب بگیر ،چون بعد یه مدت استادت میگه گیتار حرفه ای بگیری آره چوب میگیرم ولی رنگیا هم نازن🫠 #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10224 ممنونم عزیزم،شماهم موفق باشی❤️❤️ ❤️❤️ #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌
ززززرنگگگگگگگگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 10224 از هفت سالگی میرم ولی خیلی ول کردم وسطاش ولی الان سه ساله ول نکردماگر دوسش داشته باشی محاله ول کنی نه بیشتر برای اینکه یه موسیقی بلد باشم میخوام یاد بگیرم #اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌