2777
2789

طوری به پدر یا مادرشون بد و ناسزا میگن که آدم واقعا میمونه، قبلنا میخواستن به کسی فحش بدن میگفتن پدر و مادرت فلان، الان اینا خودشون میان و اصرار دارن ثابت کنن بدترین و کثیف ترین پدر و مادرو دارن.

ادم حس می کنه یه جورایی انگار عمدیه برای خراب کردن نگاهها، هر چند بالاخره خوب و بد وجود داره ولی به این شدت حمله کردن به پدر و مادر اونم توی سایت عمومی نمیدونم واقعا فایده ش چیه

اسم پدرو مادر خیلی مقدسه و بنظرم هیچ پدر و مادری نمیتونه اونقدر بد باشه ک بخوای ناسزا بگی و کاملا حق با شماست ی عده زیادی جدیدن دارن بد میگه تو اینستا هم دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم

یه سوال چرا قبلا

ما دهه شصتیها مثلا

پدر مادر میگفت هیس

میمردیم

الان نه

حالا نه به این شدت

میخوام فقط منظورمو بگم

فقط مجازی

فقط این جوک ها این شوخیهای بد

پدر مادر معلم استاد و ...شدن برا بچه ها یه دلقک

که چی اینهمه توی مجازی یه جوری نشون میدن

چرا

به غیر اینکه ارج و قرب پدر و مادر از بین بره

معلم الان براش تره خورد نمیکنن

انقدر بچه ها سر این کلیپهای مجازی روشون باز شده

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسم پدرو مادر خیلی مقدسه و بنظرم هیچ پدر و مادری نمیتونه اونقدر بد باشه ک بخوای ناسزا بگی و کاملا حق ...

کلا رویکرد به سمت تضعیف خانواده ست، چیزی که توی ایران همیشه مقدس بوده، چه ایرانِ ملی و چه ایرانِ مذهبی