2777
2789
نمیشه گفت به خاطر این که زن از مرد کوچکتر بوده شاهد خیانت و طلاق شدن خیانت و طلاق دلایل دیگه ای داشت ...

تو هر وقت فهمیدی سن زیاد دلیل بر بیشتر شدن عقل نیس بیا نظر بده !! تجربه رو بله . تجربه ها زیاد میشه و آدم پخته میشه . ولی سن تاثیری بر ازدیاد عقل نداره !

بالا بودن سن لزوما دلیل بر پختگی و... نیست. خودت جواب خودتو دادی ، خیلی از ازدواجا هم زن بزرگتره و خ ...

سن روی پختگی و عقل و نیازها و... تاثیرات زیادی داره

اتفاقا جواب تو رو دادم متوجه منظورم نشدی

منم تو فامیل دیدم مرد از زنش کوچکتر بوده انتظار داشته زنش خرج زندگی رو بده یا همش تنبلی میکرده وظایفشو مینداخته رو دوش زنش

یه مورد هم تو فامیل دیدم دختره بیشتر از 10 سال از شوهرش بزرگتر بود و پسره انتظار داشت زنش جمعش کنه وظایفشو رو دوش زنش مینداخت و پسره لوس و پرنسس و تنبل بود و پسره و مادرش چه قدرم این عروس رو تحقیر میکردن میگفتن ما لطف کردیم این ترشیده رو گرفتیم اصلا دختره شده مثل برده

تو همین نی نی سایت هم بارها دیدم خانم هایی که شوهراشون از خودشون کوچکترن گفتن احساس میکنن با بچه ازدواج کردن و عقل شوهرشون از خودشون کمتره

مادر خودم از بابام بزرگتر بود و هم مامانم گفت فهمیده که چنین ازدواجی که زن بزرگتر باشه غلطه هم بابام

به خاطر همون بلوغ عقلی دیرتر پسرا زن از شوهرش بزرگتر باشه کلی رنج میکشه ولی متاسفانه خیلی از این زن ها که از شوهرشون بزرگترن دارن با همه چیز میسوزن و میسازن که همین باعث پررو شدن مردها هم میشه و این که زن با همه چیز بسوزه و بسازه تو زن هایی که از شوهرشون بزرگترن ببیشتر دیده میشه نسبت به زن هایی که از شوهرشون کوچکترن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد متاهل موافق خیانت و هرزه اینجا نیست وگرنه میدیدی چطوری پاره اش میکردماز تو بهتر بلدم مدافع حقوق ...

فقط منتظری مرد بیاد ک حمله کنی بهش ؟! با چارتا پست گذاشتن !! هرچند افکارتو باید پاره کنی نه مرد رو !! تو با یک حرف پریدی به اون کاربر ک میخوای بری با مردای متاهل !! خب این بره .. اون مرد متاهل هرزه چی ؟! اگه زن و زندگیشو بخواد نمیره پی هرزگی . وقتی نمیخواد کسی دیگه نمیتونه ضامن زندگی اون باشه

تو هر وقت فهمیدی سن زیاد دلیل بر بیشتر شدن عقل نیس بیا نظر بده !! تجربه رو بله . تجربه ها زیاد میشه ...

اتفاقا روی عقل هم خیلی تاثیر داره سن

تو که فکر میکنی اگه 40 سالت بشه اندازه فرد 20 ساله میفهمی تکلیفت مشخصه میتونی خودت بری تو سن 40 سالگی با پسر 20 ساله ازدواج کنی و ثابت کنی که سن روی عقل تو واقعا تاثیری نداره😆😆

ولی سعی نکن نظر غلط خودت رو به من تحمیل کنی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

فقط منتظری مرد بیاد ک حمله کنی بهش ؟! با چارتا پست گذاشتن !! هرچند افکارتو باید پاره کنی نه مرد رو ! ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگم که

شماها معلومه چی هستید که طرفدار هرز چرخیدن دور مرد متاهلید، کسی هم بگه اشتباهه میگید زن ستیز

این اسمش بچ ستیزیه، با افتخار

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

سن روی پختگی و عقل و نیازها و... تاثیرات زیادی دارهاتفاقا جواب تو رو دادم متوجه منظورم نشدیمنم تو فا ...

چفد آدم پر حاشیه ای هستی !! عقل هر کسی تو ۱۸ سالگی کامل میشه . مگه ناقص العقل باشه . و خب بر اساس تجربیات رفتار و کاراشون تغییر میکنه . نه عقلشون . همنقد بیشتر نمیتونم توضیح بدم . بقول خودت سنت ک بالا رفت عقلت بیشتر میشه به حرفام میرسی

چفد آدم پر حاشیه ای هستی !! عقل هر کسی تو ۱۸ سالگی کامل میشه . مگه ناقص العقل باشه . و خب بر اساس تج ...

من حرفای درست و عاقلانه ای زدم

تو پرحاشیه ای که همچین تاپیکی زدی و این حرفا رو میزنی

رشد عقلی تا 18 سالگی کامل نمیشه در سال های بعد هم ادامه داره

تو هم برو با پسر 10 یا 15 سال کوچکتر از خودت ازدواج کن تا به حرف من برسی

پسرها دنبال زن بزرگتر میرن که خرجشون را بده دخترها هم دنبال سن بالا میرن که پول جمع کرده باشه و تو رفاه باشن هر دو تا نفرت انگیزن ولی جامعه ما به زنهایی که از شوهرشون بزرگترن دید خوبی نداره همیشه فوبیام بود که حتی خواستگارمم از من کوچکتر نباشه چه برسه به شوهرم خدا را شکر

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم