2777
2789
من دیدم مرد زنی ۵ سال اختلاف داشتن یعنی زنه ۵ سال بزرگتر بود مادرشوهرش خودشو اب اتیش زد طلاقشو دادال ...

داستان همیشگیه زن علیه زن

بگو آخه مادرشوهر به تو چه ربطی داره فوضولی ؟

ایشالله عروس ۱۵ سال کوچکتر میارن دمار از روزگار مادرشوهر درمیاره اونوقت میفهمه فضولی نکنه

ن اونجور پیری ولی خو همسن ستاره ای تقریبا

باور میکنی نمیشناسمش، فقط تو این ماجرای اخیر اسمشو شنیدم😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنی نمیشناسمش، فقط تو این ماجرای اخیر اسمشو شنیدم😂

کدوم ماجرا

چرا من از همه جا بیخبرم

ستاره متولد64

توام باید همین حدودا باشی دیگه

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

کدوم ماجراچرا من از همه جا بیخبرمستاره متولد64توام باید همین حدودا باشی دیگه

ماجرای بازداشت بازیگزا

۶۴؟ پس ننجونیه واسه خودش، قطعا جوابم منفیه😂😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

پیرزن60ساله چی داره دیگه چروک شده همه جاشاین پسر از کمبود مهر ومحبت مادری مایل ب این ازدواج شده

کی بهت گفته چروک شده؟😅😂

بخدا انقدر فرق کرده الان که مثل قدیم نیست

پسره در حالت عادی نیاز چنسیش رفع نمیشه یه خانمی میاد فیزیک زنانه رو داره همون اندام جنسی رو هم که میتونه اون جوون رو اروم کنه رو داره

بهش پیشنهاد میکنه باهم زندگی کنن از حقوق همون خانم برا تغذیشون استفاده میکنن پول ابو برق نمیده رو تخت هم هرموقع دلش خواست کارشو میکنه بدون هزینه و دردسری

حالا چرا بره خودشو زجر بده برا اینکه یه دختر بهش بله بده تازه بقثل خودشون دخترا انتظاراتشون خیلیی زیاده

عزیزم اونا هدفشون رفع میل جنسیه که اون پیرزن داره در اختیار میذاره هم بدنشو هم پول و هم خونهشو

کی بهت گفته چروک شده؟😅😂بخدا انقدر فرق کرده الان که مثل قدیم نیستپسره در حالت عادی نیاز چنسیش رفع ن ...

با همه ی این تفاسیر

هیچ آدم عاقلی اینطور زندگی رو زندگی نرمال و خوبی نمیدونه

چرا اینقد بهت برخورد و داری از همچین انگلی دفاع میکنی؟

معنی انگل رو میدونی دیگه

دقیقا پسری ک طرز تفکرش اینه ی انگله انگل

حالا خوددانی میخای دفاع کنی بکن

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

با همه ی این تفاسیر هیچ آدم عاقلی اینطور زندگی رو زندگی نرمال و خوبی نمیدونهچرا اینقد بهت برخورد و د ...

نه عزیزم من که مهم نیست برام کارش درسته یا غلط چون من قرار نیست زندگی کنم خودشون دارن زندگی میکنن

اما تو گفتی مشکل از مادرشه چون محبت نکرده من با این مخالفم

میگم انتخاب پسره بوده مقصر مادره نیست اون بیچاره گناهش چیه

در کنار اینها چه ایرادی داره اگر خانمه نیاز پسر جوون رفع میکنه و برعکس هم اون اتفاق مورد پسند خانم میوفته باهم ادامه ندن؟

تو جامعه ما همه چی برای زن عیب و عاره اما برای مرد نه و نکته جالبش اینحاست که خود زنها علیه هم هستن ...

مطمعن باش تنها کسی ک در موردش حرفه .. زنی هس ک از مرد بزرگتره !! دقیفا تو جامعه ایرانی زن علیه زن بودنشون بیداد میکنه !!

واقعیت جامعه یا واقعیت ذهن شما ؟ دیگه واسه شما که پیرمرد عادیه با دختر جوون ازدواج کنه ده سال اختلاف ...

بچه جان همین جا تفاوت سنی هادو بخون متوجه میشی ! و بعد میفهمی خودت انگار تو جامعه نیستی