2777
2789
حس میکنم فکر میکنی این مدل خانما حق تورو خوردن برا بقیه خیر بخواه تا خیر بیاد تو زندگیت و به آرامش ب ...

ینی تو میخونی چرتو پرتاشو ؟!!! 😂😂😂😖 من فقط خط اولش .. تمام . چرتوپرت زیاد میگه . حرفای کلیشه ای و سطحی و عجیب !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چته تو ؟! ینی ندیدی و نشنیدی ! امثال تو ک نگاه جنسیتی دارن و میگن زن باید همیشه زیبا باشه و بخودش بر ...

هم دیدم هم شنیدم اون زن هم داره پرستاری شوهرش میکنه ومدام میگه غلط کردم زن کسی شدم که۲٠سال ازم بزرگتره وهمینطور برعکس

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

دختر جوونی که حاظر باشه با مرد خیلی بزرگتر از خودش ازدواج کنه نادانه و دارای عقل و شعور کافی نیست

و داره به همجنسای خودش که تو سن و سال اون آقا هستن و هنوز مجردن ظلم میکنه(زن علیه زن)

دستاورد خاصی هم نیست چون مرد یه عمر مجرد مونده عشق و حالشو کرده دنیارو دیده زندگیشو تثبیت کرده حالا میخواد یه دختر کم سن و سال تور کنه که مثل برده مطیع خودش کنه ازش جوجه کشی راه بندازه

دختری که این ازدواجا رو قبول کنه فهم و شعورش زیر سواله

احتمالا بخاطر پول و ثروت و زندگی تضمین شده جواب مثبت میده که اونم باز نشانه ی مشکلات روانی و زندگی سخت گذشتشه

با ۱٪استثناها کاری ندارم

ولی زندگی با هم سن و سال خودت و ساختن زندگی کنار و به کمک هم یه لذت دیگه ای داره

چند سالته ؟! الان سوال این بود که چرا یا دلیل ازدواج شون چیه ؟!!😑😑😑

وقتی دخترای کم سن و سال با مردای سن بالا میرن توی رابطه

طبیعیه برعکسشم پیش بیاد و زنای سن بالا با مردای کم سن و سال تو رابطه برن

حالا زن کمی از مرد بزرگتر باشه اشکالی نداره

ولی در غالب مواقع اختلاف سنی زیاد در هر دو شکل اشتباهه

وگرنه تو فامیل داشتیم زن سن بالا با مرد خیلی کم سن تر ازدواج کرده و ازدواج فوق العاده موفقی بوده

ولی این موارد نادر هستن و باید حتما توسط مشاور تایید بشه که میتونن شریک خوبی باشن یا نه

چند سالته ؟! الان سوال این بود که چرا یا دلیل ازدواج شون چیه ؟!!😑😑😑

باتوجه به کامنتا پست گذاشتم

ولی در مورد سوال شمام این موضوع چندسالی هست داره عادی سازی میشه

من خانومی رو میشناسم که با مرد ده سال از خودش کوچیکتر ازدواج کرد پارسال همه به به چه چه میکردن

ینی تو میخونی چرتو پرتاشو ؟!!! 😂😂😂😖 من فقط خط اولش .. تمام . چرتوپرت زیاد میگه . حرفای کلیشه ای ...

نه راستش منم سطر اول کامنتش و سطر آخر میخونم😄میبینم همش تکراریه انگار میخواد بقیه رو متقاعد کنه و یه جور ترس داره این خوبه کاره مملکت نشده تفکراتش زنگ زدس

هی میگه بلوغ😂

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

نه راستش منم سطر اول کامنتش و سطر آخر میخونم😄میبینم همش تکراریه انگار میخواد بقیه رو متقاعد کنه و ی ...

همینو بگو . اوخن بلوغی ک ازش دم میرنه .. بلوغ فکری هست ک هنوز خودش بهش نرسیده . وگر تفکراتش انقد سطحی نبود

وقتی دخترای کم سن و سال با مردای سن بالا میرن توی رابطهطبیعیه برعکسشم پیش بیاد و زنای سن بالا با مرد ...

کلا موضوع خوشبخت شدن و یا نشدن نیس ! و خب .. سن ضامن خوشبختی نیست ! خیلیا همسن باشن یا تو هر سنی باشن امکان خوشبختی و یا بدبختی براشون هست . ولی موضوع تاپیک کاملا متفاوته لا حرفات !

این به خاطر تفاوت دید دو جنسه و صد البته که هر دو غلطه. زنا شهوت ثروت دارن و مردا شهوت قدرت و برای همین مرد پیر با تسط رو زن جون قدرتش رو سیراب میکنه و زن با ازدواج با پولدار شهوت ثروتش رو ارضا میکنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
این به خاطر تفاوت دید دو جنسه و صد البته که هر دو غلطه. زنا شهوت ثروت دارن و مردا شهوت قدرت و برای ...

موضوع دلیل انتخاب شون نبود ! بحث اینه چرا جامعه انقدی ک به زن همه چیزو بد و تابو میدونه برا مرد نیس . خیلیم عادیه ! الان اینجا کسی قبول نمیکنه ک عادیه ! ولی از قدیم بوده و هست !