2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیه قرآن هست چرا باید حال بد بشهامام ها که هر روز قرآن میخوندن

نمیدونم میگن جن ها حالشونو بد میکنن که جلوشو بگیرن ادامه نده به این کار ..

من از کاربرای این سایت شنیدم .ترسیدم گفتم خونه تنهام چیزیم نشه

خدا گفته تنها با یاد خدا دل ها آرام میشود یه عده اینجا ناخوش احوال حالشون بده میشه

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

خدا گفته تنها با یاد خدا دل ها آرام میشود یه عده اینجا ناخوش احوال حالشون بده میشه

اها پس حرفشون که میگن اجنه احوالشونو بد میکنه که ادامه ندن به این کار غلطه درسته؟

من خودم هر روز باز میکردم

بعد 20 روز قطع کردم

چون بخاطر حاجت روایی بود بعدش یه سری مشکلات که داشتم حل نشده بود حال روحیم خوب نبود حوصله ام نکشید باز کنم

ربطی به اینکه باعث بشه حالمون بد بشه نداره

اها پس حرفشون که میگن اجنه احوالشونو بد میکنه که ادامه ندن به این کار غلطه درسته؟

والا این چیزا رو من فقط اینجا میشنوم

اینا چیه ملت رد دادن

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️