2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 80 پست

ناراحت نشی از ادبیاتم

توهین نیس دوستانه ست

چرا چرت و پرت میگین؟؟بی حس نشه ینی چی؟

چرا ارزش خودتو میاری پایین؟یعنی تو رو فقط برا رابطه میخواد؟

چرا خودتونو با زنای خیابونی مقایسه میکنید که بعد رابطه میندازنشون دور

زنشی اسمت تو شناسنامشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو عقد داشتم و پشیمونم

چرا

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

دلش بزنه چیه

بعد عروسی نمیزنه الان میزنه؟

بیخیال خدایی😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ناراحت نشی از ادبیاتمتوهین نیس دوستانه ستچرا چرت و پرت میگین؟؟بی حس نشه ینی چی؟چرا ارزش خودتو میاری ...

این طرز فکر سمی ۹۰ درصد نی نی سایتیاس😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

این طرز فکر سمی ۹۰ درصد نی نی سایتیاس😂

به خدا اعصاب ادمو بهم میریزن😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ناراحت نشی از ادبیاتمتوهین نیس دوستانه ستچرا چرت و پرت میگین؟؟بی حس نشه ینی چی؟چرا ارزش خودتو میاری ...

نه ناراحت شدم درست میگی

منظورمو بد رسوندم الان توضیحش برام سخته

خب اولین تجربه ها خاص همیشه

از این نظر منظورم بود که الان وقتی نه خونه خودمونیم نه چیزی

بعدا اون حسی که میخوام رو تجربه نکنم

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

نه ناراحت شدم درست میگیمنظورمو بد رسوندم الان توضیحش برام سخته خب اولین تجربه ها خاص همیشه از این نظ ...

هیچ فرقی نداره

تو ذهنتون فکر نکنید قراره چه اتفاقی بیوفته

فیلم هندی نیس که

ینی حالم بهم میخوره از این باورای مسخره زن های سنتی اینجا

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

نه ناراحت شدم درست میگیمنظورمو بد رسوندم الان توضیحش برام سخته خب اولین تجربه ها خاص همیشه از این نظ ...

اینارو جدی میگین واقعا😑😂

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

هیچ فرقی نداره تو ذهنتون فکر نکنید قراره چه اتفاقی بیوفتهفیلم هندی نیس که

😂😂😂

تا حالا از این زاویه ندیده بودم راست میگی

از بس جو بعضی خانواده ها و جامعه رو این قضیه منفیه آدم حس عذاب وجدان بهش دست میده

ینی حالم بهم میخوره از این باورای مسخره زن های سنتی اینجا

من اینقد حرص میخورم🤣🤣