2777
2789

قرار بود بعد 10 سال خاله شم😭😭😭با بتا 800 که دو برابر شده بود خواهرم سونو واژینال داد تو هفته 7 اما فقط ساک بارداری دیده شد بدون جنین!

کسی تجربه ای داره؟

دارم داغون میشم

خواهرم سنش بالاس

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا خواهش میکنم به خواهرت بگو صبر کنه نره سونو دیگه دکتر احمق با سونو زیاد باعث سقط من شر

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
شاید دیرتر تشکیل بشه

ممکنه واقعا ؟😭

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝
لطفا خواهش میکنم به خواهرت بگو صبر کنه نره سونو دیگه دکتر احمق با سونو زیاد باعث سقط من شر

الهی بمیرم متاسفم

آخه اصلا صبر و قرار نداریم

عزیزم بنظرت میشه اولین سونو رو نرفت و یه دفعه یازده هفته غربالگری رو رفت؟

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
عیب نداره ساک هست تشکیل میشه انشاالله نگران نباش مطمئن باش بهترین اتفاق براتون میفته❤️❤️❤️

من تحمل ندارم که خاله نشم کلی گریه کردم امروز

الهی بمیرم متاسفمآخه اصلا صبر و قرار نداریم

منم همین بود عجول بودنم و حماقت دکترم باعث شد سقط کنم شما دو هفته صبر کنید تشکیل میشه انشالله

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
فک کنم بارداری پوچ بوده ولی اگر همین هم باشه باز همین باعث میشه رحمش آماده تر بشه

وای نه😟😢