2777
2789
دلیل خواستن جوابش این شد!برچی حرف دلت رو مثل اون خانوم نمیزنی پول مفت شوهر گواراتر

آره پول شوهر، گوااااارا تر از آب زلال

حلاااالمه نوش جونممم این تا اینجا.

من پیشنهاد میکنم شماهم بری شوهر کنی چون به درد شوهر بودن نمیخوری

راستی دلیل... دلیلش قانون عریییز کشورمه که غیر از تمکین دیگه هیچ وظیفه ای ندارم.

حالا بسوز

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راحت بهشون بگین شاغل بودن یا نبودن شما فقط یه انتخابه و به اختیار خودتون

من خواستگار خیلی داشتم

بیشترشون سر اینکه نمیرم سرکار گفتن نه یا تحصیلات خیلی بالا میخوان یا بری سرکار

وقتی من نمیخوام کار کنم دیگه تحصیلات به چه کار میاد مگه تحصیلات شعور میاره🫤

فردا قرار دارم با یه نفر نمیدونم دیگه چکار کنم چی بگم نگم که اینم بهم نخوره خسته شدم از بس نشده🥴🥴🫠

اینم اضافه کنین که این وسط اگه سرکار بره هم حقوقش کامل برای خودشه و میتونه به اختیار خودش خرج کنه ظا ...

انقدر خانومها لطف کردن سیسمونی و جهاز اوردن جشن عقد به هزینه خودشون گرفتن خرج زندگی رو دادن مردها فکر کردن وظیفشونه زنی نکنه وظیفشو انجام نداده😐😂

یه داستان تو اینستا خوندم گفته بود جهاز کاااامل اوردم روزی که جهاز چیدیم پدرشوهرم خواسته تابلو ها رو بزنه به دیوار میخ خواسته گفتم میخ ندارم دعوا راه انداختن میخ نیاوردی😂😂😂

هیچ زنی تو زندگی واقعی موقعش که برسه نمیاد بگه پولم ماله خودمه....میدونی چیه ما از اون حس اجبار متنف ...

دقیقا حس منم اینه

جای من نیستی حرف های افراد اینجا رو بخونی یارو پول اینترنتش رو هم از شوهر بدبختش گرفته بعد به شوهرش و مردان دیگه توهین میکنه و هی باید باید میزنه کدوم باید

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

آره پول شوهر، گوااااارا تر از آب زلالحلاااالمه نوش جونممم این تا اینجا. من پیشنهاد میکنم شماهم بری ...

قانون میگه زن کنیزه مرد

حق تحصیل ندارخ شغل نداره برای بیرون رفتن هم باید اجازه بگیره بعد موافق با این موارد

موافق بودی بعد خرجتم مرد میده

دقیقا حس منم اینه جای من نیستی حرف های افراد اینجا رو بخونی یارو پول اینترنتش رو هم از شوهر بدبختش گ ...

چرا شوهر بدبخت؟ شوهرش وظیفشه نفقه زنش رو بده

اون باید فقط برای درآمد خانم ها صدق میکنه نه آقایون! شوهرم رو درآمد من حق و حقوقی نداره ولی من روی درآمد شوهرم حق و حقوقی دارم!

از قبل چطور بدونه نازاس یا دختر زا؟🤔

نازا بدون معلوم میشه البته درمان داره دوره بوق نیست

دخترزا بدون معنی نمیده علم پیشرفت کرده

من خواستگار خیلی داشتم بیشترشون سر اینکه نمیرم سرکار گفتن نه یا تحصیلات خیلی بالا میخوان یا بری سرکا ...

پس با این حال شانس آوردی

با این تفاسیر اون آدم ها افراد مناسبی نبودن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
آره آره قبول دارم.خب؟

تحصیل شغل اجازه بیرون رفتن

تمکین همیشگی و هزارتا چیز دیگه و در آخر میگه در حد نیاز فقط خرجی بده

قبول داری؟!

گفتم اگه زن درآمدش رو آورد تو خانه مرد هم تو کارها باید کمک کنه

کمک نه، وظیفه

زن حقوقش رو تو زندگی خرج میکنه طبق خواسته شما

حاضری ظرف شستن و جارو کشیدن رو بعهده بگیری؟ وظیفت باشه نه کمک کردنت

اینو جواب بده نزار هزار بار بپرسم!

چرا شوهر بدبخت؟ شوهرش وظیفشه نفقه زنش رو بدهاون باید فقط برای درآمد خانم ها صدق میکنه نه آقایون! شوه ...

بر چه اساس و دلیل حق و حقوق داری ؟!

دلیل بیار