2777
2789

من دیروز برای بار سوم رفتم ترمیم

قبلش رنگ ناخنام آبی تیره بود این دفعه صورتی کم حال زدم

بعد متوجه شدم یه لکه کمرنگ سبز رو ناخن انگشت شستم افتاده ولی نه درد داره نه ترشح نه بوی بد زیر ناخن و اطراف ناخنم زرد نشده

همیشه وقتی دستامو میشورم یا طرف میشورم فوری اطراف ناخنامو با دستمال کاغذی خشک میکنم و بعد با وازلین یا کرم مرطوب کننده اطرافشو چرب میکنم

اگه سایت یاری کرد عکس میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای قارچ اگه باشه خیلی بده

فعلا که علائمشو ندارم اونی هم که میرم پیشش برای کاشت ناخن آدم تمیزیه مرتب با الکل وسایلشو ضد عفونی میکنه

کارش که تموم میشه دستکشاشو میندازه سطل آشغال

من حدسم اینه که شاید رنگ لاک قبلیم چون تیره بوده یکم مونده روی مواد و این سری چون رنگ روشن زدم لکه ش ...

حالا اگه آبی و بعدش زرد بود میشد بگی شده سبز

ولی ترکیب آبی و صورتی که فکر نکنم اینطور باشه

انشاالله که قارچ نباشه

فعلا که علائمشو ندارم اونی هم که میرم پیشش برای کاشت ناخن آدم تمیزیه مرتب با الکل وسایلشو ضد عفونی م ...

آخه ربطی به اون طرف ندارن

کلا ربطی به زیر ناخون خودت و تمیزی ناخن داره

چون کاشت مثل ناخن آدم تمیز نمیشه

آخه ربطی به اون طرف ندارنکلا ربطی به زیر ناخون خودت و تمیزی ناخن دارهچون کاشت مثل ناخن آدم تمیز نمیش ...

اره میدونم گفتم نمیذارم رطوبت دورش با زیرش جمع بشه مرتب با مرطوب کننده یا وازلین هر شب چرب میکنمش