2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی کمتر باشید هیچی نمیشه🤦🏻♀️همین پولو نقد بدن بریم بدهکاریامون بدیم

نه بابا چرا نقد بدن نقد بدن از شکمشون میزنیم میدیم بدهی لااقل اینجوری یچیزایی میخریم بنظر من همین وسایل خوبه

الان دم یلدا دعا میکنم از محل کار همسرم واس یلدا پول نریزن وسایل بدن پول بریزن میره پای بدهی وسایل بدن خودمون بچه میخوریم دخترم الان ۱ ماهه همش بادوم پسته میکنه دعا میکنم آجیل بدن پول ندن حداقل بچه ویتامین هاش تامین بشه و حسرت بدل نمونه پول بریزن عمرا ما احیل بخریم 😂😂

توهم دعا کن پول ندن وسایل بدن بهمون😂

نه بابا چرا نقد بدن نقد بدن از شکمشون میزنیم میدیم بدهی لااقل اینجوری یچیزایی میخریم بنظر من همین وس ...

آره واقعا اینم حرفیه،منم خانوادم اگه پول نقد بدن یه برنج گیرمون نمیاد😂

آره واقعا اینم حرفیه،منم خانوادم اگه پول نقد بدن یه برنج گیرمون نمیاد😂

اره بابا من امروز رفتم سه نفریم یه بسته ران مرغ خرید یه بسته لوبیا قرمز یه شونه تخم مرغ و یدونه روغن سرخ کردنی و یدونه ۴ کیلویی جامد دوتا هم ماکارونی و ی ماست و یه پنیر خریدم 😁خیلیم خوشحالم چون خرید کردن حالمو بهتر میکنه .

حالا اگه پول بود شوهرم میگفت به تعمیر گاهی بدهکارم چک دارم باتری ماشین خرابه ای نمیدونم چیو چی

هر چی کمتر باشید هیچی نمیشه🤦🏻♀️همین پولو نقد بدن بریم بدهکاریامون بدیم

مگه پنج نفر چقدر میدن که اینهمه چیز خریدید؟؟🤔

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
2790
2778
2791
2779
2792