2777
2789
عنوان

همکلاسیم بهم فحش زشتتت داد😐

150 بازدید | 12 پست

داشتم حرف میزدم با تلفن

تموم که شد یهو گفت خا...گایی.... دم انقدر حرف میزنی

گفتم با من درست صحبت کن خانوادم خیلی با ادب هستن گفت خانواده منم با ادبن من شوخی کردم باهات

باهاش سرسنگین شدم ولی مشکلم اینجاست که میاد پیشم درد و دل میکنه از رفتار بچه ها منم از رفتار های بچه ها ناراخت بودم گلگی کردم گفتم

حالا میترسم ازش فاصله بگیرم بره بزاره کف دستش

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی؟

همین فحشهای زشت

۹۰ درصدشون همینن زشتم هست ولی بندگان خدا ادبیاتشون در این حده

من یه سال دخترمو گذاشتم مدرسه دولتی کلاس نهم وقتی میرفتم سر میزدم اینقدر از این دری وری ها میشنیدم که دپرس میشدم

ببین ربطی به با ادبی و بی ادبی نداره

الان اینا تیکه کلاماشون شده جدی که نمیگن

دوستای منم از این فحش ها میدن

جدی نگیر زیادم با کسی قاطی نشو که چیزی پیششون بگی واست شر میشه بعدا:)

ما که دلمونو پای هرچی دلت خواست دادیم پاس دادیم به اونی که بلد نی پاسکاری:))💔

همین فحشهای زشت۹۰ درصدشون همینن زشتم هست ولی بندگان خدا ادبیاتشون در این حدهمن یه سال دخترمو گذاشتم ...

بخدا تو مدرسه نشنیده بودم

دهنش چفت و بست نداره

در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی منم برات میفرستم

اصلا فحشم نداده باشه ، رفتارش هر چی بوده و دوست نداشتی ازش کمکم فاصله بگیر

دیگه هم پشت کسی بد نگو عزیزم که تو همچین موقعیتی بشه سلاح دفاعی طرف

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

ببین ربطی به با ادبی و بی ادبی نداره الان اینا تیکه کلاماشون شده جدی که نمیگن دوستای منم از این فحش ...

آخه حرفش زشت بود حالم ازش بهم میخوره هرچی بیشتر میگذره متنفر میشم ازشون بدم میاد

دیگه پشت کسی بد نمیگم😭

بیخیال شوخی کرده باهات فحش های دوست منو بشنوی چی میگی فقط بگی دیگه بهم نگو خوشم نمیاد نمیخواد فاصله ...

اره بهش میگم

ولی میترسم

اصلا فحشم نداده باشه ، رفتارش هر چی بوده و دوست نداشتی ازش کمکم فاصله بگیردیگه هم پشت کسی بد نگو عزی ...

اره کارم زشت بود پشت کسی بد گفتم 🥲

خودم خیلی ناراحتم

آخه حرفش زشت بود حالم ازش بهم میخوره هرچی بیشتر میگذره متنفر میشم ازشون بدم میاد دیگه پشت کسی بد ن ...

همینه میگم دیگه، هیچوقت با کسی اینقدر قاطی نشو که به خودشون اجازه بدن در موردت نظر بدن یا بهت بی احترامی کنن ، الانم نه بهش بگو چرا فحش دادی نه چیزی فقط سعی کن ازش فاصله بگیری

ما که دلمونو پای هرچی دلت خواست دادیم پاس دادیم به اونی که بلد نی پاسکاری:))💔

همینه میگم دیگه، هیچوقت با کسی اینقدر قاطی نشو که به خودشون اجازه بدن در موردت نظر بدن یا بهت بی احت ...

اره راست میگی واقعا

حتی درمورد لباسمم نظر میده😐

اون یکی همکلاسیش میگه خیلی خوبه لباسش چرا الکی ایراد میگیری