2777
2789
عنوان

میشه برای دخترم دعا کنید🥺

71 بازدید | 7 پست

سلام من دیروز تاپیک زدم که دخترم بی حال هستش از صبح و سرفه میکنه من خیلی جدی نگرفتم و گفتم یه سرما خوردگی ساده هستش ولی ساعت دو شب یکهو تب کرد و سرفه هاش بیشتر شد تبش با هیچی پایین نیومد و منم بردمش بیمارستان دخترم دوسالشه و هم خودش و هم خواهرش مهد میرن و مریضی ها خیلی زیاده خلاصه رفتیم و دکتر گفت که آنفولانزا جدید گرفته و بچم تا الان بستری شده من الان باردار هم هستم و انقدر گریه کردم چشمام شده کاسه ی خون انقدر از دیشب گریه کردم من کلا خیلی آدم استرسی هستم میشه لطفا دعا کنید برای دخترم زودتر خوب بشه لطفا دعاتون میکنم🙏 فقط از این فضای بیمارستان زودتر بیاد بیرون🥲

و اینکه خواهشا اگه بچه های شماهم خدایی نکرده یه وقتی علائم دختر من رو داشت سریعا دکتر ببرید مثل من انقدر دیر نزارین ببرین من خیلی اشتباه کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش حمد خوندم انشالله زودتر خوی شه همین امشب

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

خوب میشه گلم میگذره نگران نباش 🩵🩵🩵🩵

مهد بنظرم فعلا نفرستش دیگ

ای لعنت به این مهد

کل بچگیم من ناجور مریض بودم سر مهد کوفتی

نمیدونم چجوریه زرت زرت مریض میشه بچه

از همه میگیری....

از سال بعد

حتما واکسن انفولانزا بزن

البته اگر وارد شد🚶🏼♀️🚶🏼♀️🚶🏼♀️

درسته این سویه هارو پیشگیری نمیکنه

ولی بعضیا رو نمیذاره بگیره

خلاصه نگران نباش