2821
2789

منم این جوریم

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

همین جوری دوبارسقط کردم بخاطراین که دیرمیشدبرم سرکلاژ

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا تا الان سرکلاژت نکرده..الان که دیگه دیره..چقد دکترت بیخیاله😕😕😕😕😕😕

واقعادکترمنم بی خیال بودبچموتو17 هفتگی ازدست دادم

😯😯😯خاک بر سرش

استارترپس چراجواب نمیده

از بس که ناراحتم نمیتونم جواب بدم. 

عزیزم چراهمین الان نمیری پیش یه دکتر دیگه

از بس که ناراحتم نمیتونم جواب بدم.

خیلی استراحت کن هنوزم وقت هست حتما سرکلاژ کن انشاا توکل به این شبا عزیز به خیر بگذره و سالم بغل بگیریش

خاله جونا میشه سلامتی کوچولوم یه صلوات مهمونمون  کنین ممنون با ضربان قلبت زندگیمون ضربان جدید گرفت عشق مامان 

عزيزم نگران نباش منم شرايط شما رو داشتم با استراحت گذروندم انشالله باقي راهم بگذره اصلا ايستاده نباش كار نكن فقط بشين يا دراز بكش ميري حمام روي صندلي بشين ايستاده حمام نكن به اميد خدا هسچي نميشه بخير ميگذره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز