2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل ازمنه یا همسرم

134 بازدید | 9 پست

دوستان اوضاع زندگیم ازقبل عید۴۰۴خیلی بهم ریخته بهم کمک کنید ببخشید مفصله چون میخوام درست راهنمایی کنین .من یک ماه مونده به عید بعد تمیزکاری ها به شوهرم گفتم به شوخی که هم خونه روبرق انداختم هم تولدم نزدیکه هم عیده حدود ۴یا۵تومن دارم توهم بده یه گوشی بخرم واسه خودم .گف تو پررویی خودت کادو تو تعیین میکنی بعد گف میخوام ماشینمو عوض کنم ندارم گفتم پس درحدخریدلباس بهم بده گف همونا که داری خرج کن منم کردم گف منم واسه خودم نمیخوام خرید کنم ولی چن روز بعد عیدلباس خرید واسه خودش یه کمداز این فایل هاخرید واسه خونه بااینکه واجب نبود.گذشت من دانشگاه آزاد آزمایشگاه قبول شدم شهر خودم دولتی هم شهرستان .بااینکه مامانم گف نصفش میدم گف لازم نکرده گرونه بااینکه میتونست بده الکی بهانه که نمیخوام زیر دین مامانت باشم یااینکه بری دانشگاه عوض میشی و...بعد گوشیش خراب شد رف گوشی خرید بهش گفتم که اونو بده من گوشی منو بگیر من ازقبل عید گوشی میخوام گف لازم نکرده هرموقع خراب شد عوض کن .یعنی باید بسوزه تا بخره .بعدم گف تو گوشی خوب میخوای چیکار ؟ من بهم برخورد دوس داشتم بگه حالا انشاالله واسه توهم میخرم ...بعد یه ربع سکه خرید گفتم به جای اینکه گوشه خونه افتاده بده من برم انگشترمم بفروشم یه النگو باهاش بخرم آخه من واسه خرید خونه النگوهامو فروختم گفتم الان جبران کن گف من قولی ندادم برات بخرم وقتی فروختی .الان بعداز ۹سال زندگی خرج کلانی که میخوام بکنم ۱۶تومن خرج دندونام هس که میده کلا واسه خوراک خونه ودوادرمون کم نمیزاره اما خرج های شخصی من براش ارزش نداره .واقعا بااین رفتارهاش فک میکنم دوستم نداره .چون این فکررارو میکنم دائم دارم امتحانش میکنم ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم همینه خوشیفتهست حس همدلی نداره و..... شما متاسفانه اولویتس نیستید چون مرز واسش نزاشتید وهمینجوری کوتاه اومدید ساختید باهرخواستهش.برید رفتاروراههای مقابله باخودشیفته هارو بخونید