2777
2789

عقب مونده ان عزیزم

تقصیر خودشونم نیست

تقصیر فرهنگ عقب موندهشونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقب مونده ان عزیزمتقصیر خودشونم نیستتقصیر فرهنگ عقب موندهشونه

واقعا واسم عجیبه مینویسن خواهدای داغدارش دختر داغدارش

ما نوشتیم و واکنش خوبی ندیدیم همه عزا ول کرده بودن چسبیده بودن به اسم خانوما تو اعلامیه

لایک نکن خواهر منننن  

نمیدونم واقعا چه مرضیه

حالا اعلامیه دست خودته

سر خاک و بقیه جاها دست تو نیست

اون روضه خون اسمتو نمیگه

برا مادربزرگم

خاکسپاریش گفت اسم بستگان رو بگید

من گفتم

اسم خودمو داشتم میگفتم میگفت اسم زن نمیگیم

گفتم چرا نمیگی عاقا

باید بگی

منم حال بد

اونم میگفت خانوم نمیگن اسم خانوما رو اصلا

نسبت رو میگن فقط

گفتم ما میگیم

تو بگو

اخر یکیو اشاره زد از اشناها اومد منو برد گفت اسم خانومو نمیگن ولش کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خدا پدرت رو رحمت کنه ..میتونستیم بنویسید خب ننوشتید ..سال پیش شوهر عمه م فوت کرد به اعلامیه ای پسراش براش نوشتن که توش اصلا معلوم نبود زن و بچه داره 😑😑کلا انگار عذب اوغلی بود

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه به بقیه نه به شما اسم عروس برای چی

وقتی اسم همسر منو نوشتیم اسم عروسمونم نکشتیم

کلا تو اعلامیه اسم خودمون بود مثلا دیگه اسم عمو و شوهر خاله هام نبودن هیچکدوم

لایک نکن خواهر منننن