2777
2789

همش دارم فکر میکنم اگه یه روز با کراشم رل زدم کجاها بریم🤣

کراشم فامیلمونه

از بچگی سگی روش کراش بودم چند بار بم پیشنهاد داد رد کردم بش گفتم عین داداشمی

مادرشم چند بار زنگ زد به خانوادم امدن خاستگاری ولی باز ردش کردم چون پسره سنش کمه

حالا بنظرتون اگه رل زدیم

دیت کجا ها بریم؟😂

جاهای تفریحی بگید از کافه خوشم نمیاد چون حرفی نداریم بزنیم عین اسکولا فقط به هم زل میزنیم🤣🤦♀️

خودم فعلا اینا تو برنامه هامن

منو خودش و رفیقش و دوست دخترش کاپلی باهم میریم اتاق فرار

بعدی هم دیت تو ماشینه اونجا میریم فیلم ببینبم حس میکنم خیلی شیرینه کسی تاحالا امتحانش کرده؟

البته منحرف نشیداااا پسره خیلی مثبت و خجالتیه

شما هم چند تا جای باحال معرفی کنید

شهر بازی هم هس ولی بازیاش خیلی گرونن برا همین اونو از برنامم خط زدم😂

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

والله تا اینجا که معلپمهتوهمش دست رد به سینه شد زدی .پس الکی برنامه نچین خواهر تو رویا .مگه چند سالشه و چند سالته که میگی بچه س؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو ماشین فیلم دیدیم

ولی دوس نداشت دوستشو دوست دخترشو بیاره پیش من سعی میکرد دورم کنه از این افرادا

هنوزم ک هنوزه بدش میاد

شهربازیم رفتیم

اکثر قرارامون دور دور بودو شام و ناهار و پیاده روی

تق یبا هرشب بیرون بودیم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والله تا اینجا که معلپمهتوهمش دست رد به سینه شد زدی .پس الکی برنامه نچین خواهر تو رویا .مگه چند سالش ...

من ۱۸

اونم ۱۷

یه سال ازم کوچیکتره

الان سن من برا ازدواج خوبه ولی اون نه

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

ما تو ماشین فیلم دیدیمولی دوس نداشت دوستشو دوست دخترشو بیاره پیش من سعی میکرد دورم کنه از این افرادا ...

تاحالا خرید هم رفتین باهم؟

من ۱۸ اونم ۱۷ یه سال ازم کوچیکتره الان سن من برا ازدواج خوبه ولی اون نه

وویی .پس هنوز بچه ای بیش نیست.ننش با چه جراتی اومده خواستگاری 🫣🫣🫣🫣🥴🥴

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به نظرم زیاد تو ذهنت سناریو نساز به هر دلیلی ممکنه نشه بعد خودت اذیت میشی

سعی کن کمکم سناریو ساختن رو بذاری کنار

یهو اینقدر غرق نشی ببینی از زندگی واقعی افتادی هنش تو فکر سناریوهای غیرواقعی هستی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من ۱۸ اونم ۱۷ یه سال ازم کوچیکتره الان سن من برا ازدواج خوبه ولی اون نه

نی نی هست بچه دبیرستانی بالای 30 تازه عاقل میشن

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم