2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بخدا

98 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا بعضی شبا تمام بدبختیام یادم میوفته

از خودم بدم میاد،از قیافم بدم میاد از بدنم بدم میاد از رفتارم بدم میاد

احساس زشتی میکنم دیگه

درسامم مونده باید بیشتر بخونم جدی تر بخونم

زندگیم نابوده از هیچ چیزم راضی نیستم همه چیز رو بدترین حالت خودشه بخدا من توان این همه فشارو ندارم

تازه الان خودمو نجات ندم این فشار هزار برابرم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها راه نجاتم همین درسه...فقط درس میتونه لول اپم کنه حالمو خوب کنه کمکم کنه برم به چیزای دیگمم برسم ...

اصلا وقتی درس میخونی و خودت از خودت راضی هستی ناخودآگاه از خودت خیلی خوشت میاد

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نه متاسفانه نمیتونم بندازم تقصیر هورمونا😂

من فقط نزدیک پریود و اگه شب شام نخورم و گرسنه باشم اینطوری میشم😂 هفته پیش تصمیم گرفتم یکم وزن کم کنم چند شب شام نخوردم موقع خواب هرچی غم دنیا بود میومد تو دلم بعد متوجه شدم که قضیه چی بوده🤪😅😁

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان واقعا از مسیر خوندنم راضیم ولی حسرت اینکه تلف کردم گذشتمو داره میکشم

روزی چند ساعت میخونی

من محرومم میخوام ۴۰۶ کنکور بدم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
۸ ساعت کتابخونه سه ساعت خونهچی قبول شدی که نرفتی؟

خیلی خوبه آفرین موفق باشی

امیدوارم بترکونی امسال

هدفت چیه؟