2777
2789
عنوان

هدیه روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 56 پست

همسرم برای من ماشین خرید. سراتو مشکی

خوبت شد؟ الان قشنگ آتیش گرفتی؟ اعصابت خوردتر شد؟

این چه سوالاییه میپرسین؟ بقیه بیان جواب بدن بیشتر عصبی بشین؟

ماشینم الکی گفتم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا به شوهرت نمیگی؟

خودش میبینه ولی کار خاصی نمیکنه به پدرو مادرش گفته اونا هم دختر ذلیل هستن ، من شهر غریبم خانواده ام دورن وگرنه سال تا سال حتی خونه مادرشوهرمم نمیرفتم الانم بعد دو ماه یه ساعت رفتیم که خانوم اینطوری رفتار کرد

قربونت مردای اینجوری فقط با خر کردن درست میشن

خب من بهم برمیخوره بخوام یه کادویی رو با خر کردن به دست بیارم

دلم میخواست اونقدر زحمتای منو میدید که خودش واسه روز مادر یه چیزی برام میخرید من یکم دلم آروم میگرفت

خودش میبینه ولی کار خاصی نمیکنه به پدرو مادرش گفته اونا هم دختر ذلیل هستن ، من شهر غریبم خانواده ام ...

بببین پس خداروشکر کن که رفت و امد نداری

من دو روز در میون باااااید برم وگرنه شوهرم خودکشی میکنه

رفتار خانوادشم میبینه و باز میگه باید بری

همین که شوهرت اجبارت نمیکنه که باید بری به نظرم خودش یه برده

بببین پس خداروشکر کن که رفت و امد نداریمن دو روز در میون باااااید برم وگرنه شوهرم خودکشی میکنهرفتار ...

نه هروقت دلم بخواد میرم بیشتر دوری از خانواده اذیتم میکنه وگرنه همونم نمیرفتم که بی محلی کنه ،یه آدم تازه به دوران رسیده هست حالا یه قرون پول دستش اومده خودشو گم کرده

نه هروقت دلم بخواد میرم بیشتر دوری از خانواده اذیتم میکنه وگرنه همونم نمیرفتم که بی محلی کنه ،یه آ ...

آآره میفهمم خیلی زور داره این تازه به دوران رسیده ها واست کلاس بزارن

من زنگ زدمچون اگه نمیزدم شوهرم پارم میکرد

خب بگو زنگ رو در صورتی میزنم که توام بدونی مادر بچه هاتم باید تبریک بگی کادو بگیری وگرنه من به مادر تو چرا باید روز مادرو تبریک بگم