2777
2789
فقط اگر فرزانگان ۱ و ۲ تهران باشی ارزش داره

اگر شرکت کنیم با اینکه میدونیم رتبه نمیاریم برای کنکور موثر نیست؟

منظورم اینه که باعث نمیشه اطلاعاتمون بره بالا کنکور راحتتر باشیم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر آدم با استعداد بابت ناکامی در این رویداد مسیر تحصیلی شون به نابودی کشیده شده خدا می دونه!

نحوه ناعادلانه و ناصحیحی که تو ایران به اجرا در میآد؛

با شوق برتری جویی و در مرکز توجه قرار گرفتن بچه ها انگشت شماری رو بالا می کشه و چند برابر اون جمعیت رو شکست خورده و افسرده می کنه.

اگر شرکت کنیم با اینکه میدونیم رتبه نمیاریم برای کنکور موثر نیست؟ منظورم اینه که باعث نمیشه اطلاعاتم ...

نه اصلا به درد کنکور نمیخوره

من المپیاد شیمی بودم

المپیاد کلا خیلی جامع تره و منابع خیلی زیادی داره و و آزمون المپیاد سواد رو می سنجه کنکور زمان هم مهمه

کنکور سطحش پایین تر از المپیاده

ولی خوبیش اینه مفهومی خوندن و درست درس خوندن رو یاد میگیری اینش به کنکور کمک میکنه

نه اصلا به درد کنکور نمیخوره من المپیاد شیمی بودم المپیاد کلا خیلی جامع تره و منابع خیلی زیادی داره ...

آخه به ما گفتن که باعث آمادگی بیشتر توی کنکور میشه

از لحاظ سطحشون آره میدونم

ولی نمیشه کنکور ول کرد که بتونی فقط دو تا چیز یاد بگیری بهترش اینه که حواسم به کنکور بیشتر باشه تا المپیاد

ثبت نام مگه تاریخش نگذشته؟حالا میتونی الکی شرکت کنی خودتو بسنجیولی فایده ای نداره

نه دوباره تمدید شد برای آزمون دی

من با اینهمه درس مدرسه وقت نمیکنم همونا رو بخونم بعد تازه برم منابع المپیاد رو هم بخونم که هیچی

نه بابا باز نمیتونم ناامید میشم بدتر میشه

آخه به ما گفتن که باعث آمادگی بیشتر توی کنکور میشه از لحاظ سطحشون آره میدونم ولی نمیشه کنکور ول کرد ...

نه اصلا

من از کلاس هشتم برای المپیاد میخوندم بعضی اساتید همین حرف رو میزدن که بچه ها بیان بعدا که واردش شدم و با بقیه اساتیدش حرف زدم دیدم اصلا اینطور نیست

الان هم بخاطر امتحانات نهایی اصلا به ریسکش نمی ارزه