2777
2789

امروز سرکلاس توجمع داشتم درمورد فانتزیام حرف میزدم، بعد گفتم که: دوست دارم با طرف برم کافه بعد واسش یدونه انباکس بخرم و و.. اینا

بعد همکلاسیم که اینو شنید به جمع گفت: اره میخواد واسه من انباکس بخره

درحالیکه دوستاشم دنبال این بودن که ازم اعتراف بگیرن من بگم که بااون حال میکنم کلا

خلاصه آره.. میدونین باهمکلاسیم نمیخوام حرف بزنم حتی توجمع گفتم دوست ندارم راجب احساساتم حرف بزنم

چرا اینجوری گفت؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

آنباکس چیه 😐🤔

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انباکس قبلنا خریدنی نبود

چرا کلا نفهمیدم چی گفتی

دادی گوگل ترنزلیت ترجمه کرده؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

آنباکس unbox یعنی بازکردن جعبهخریدنی نیست😐

نمیدونستم من منظورم ازهمین جعبه هایی بود که پشت ویترین میذارن

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

انباکس مگه به بازکردن درجعبه یا کادویی چیزی نمیگن😐😕

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید