2777
2789

مامانم خیلییییی غذاهاش خوشمزس کل فامیل میگن . بعد جدیدا 3 یا 4 بار که قرمه سبزی درست میکنه توش یههه عااالمه ابلیمو میریزه انقدر ترش میشه که گلوم میسوزه

بعد دفعه های قبل هیچی نمیگفتم همش میگفتم وای چقدر خوشمزس و اینا

بعد الان داشتیم شام میخوردیم بعد شام تو اشپزخونه یواشکی گفتم مامانم میشه دفعه بعد انقدر ابلیمو نریزی اخه خیلی ترش میشه . دقیقا همینجوری گفتم

مامانمم برگشت گفت لیاقتت غذاهای ننه بزرگتن که ابش یه طرفه دونش یه طرف 😐😐 بعدم نشسته داره گریه میکنه 😐😐😐 بخدا من با لحن اروم و محترمانه گفتم که ناراحت نشه 😐 چه غلطی کنم الان 😐😐😐😐

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

مادرشوهرشو گفت؟🤣

اره 😐 راست میگه ولی خب ناراحتیشو درک نکردم 😐😐

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم برو باهاش آبغوره بگیر دفعه دیگه جای آبلیمو آبغوره هاتونو بریزین توش

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اره 😐 راست میگه ولی خب ناراحتیشو درک نکردم 😐😐

منم درک نکردم.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
توهم برو باهاش آبغوره بگیر دفعه دیگه جای آبلیمو آبغوره هاتونو بریزین توش

🤣

حرفت خیلی زشت بوده خببهرحال مامانت چندساعت زحمت کشیده درست کرده باید تشکر میکردی حالا هرجور باشهدفعه ...

یه نظره ساده داده که این طوری باشه بهتره چیزی نگفته

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من خودم مادر ام درسته اگه برگرده شوهرم یا بچم بگه اه چقدر بد شده در صورتی که تغییر تو غذا نداده باشم ناراحت میشم ولی اگه مثل شما بهم بگن و تغییر تو غذا نداده باشم ناراحت نمیشم استقبال هم میکنم.

هیچ کار نکن امروز احتمالا مامانت از جایی اعصابش خورده یا بابات یا کسی دیگه یا که نزدیک پریودشه