2777
2789
عنوان

دخترا

70 بازدید | 3 پست

حرفم با هم سن و سالامه

خودم ۱۹ سالمه و خیلی از دخترای همسن یا کوچیکتر از خودمو میبینم که از سادگی میرن با پسرا و هر نوع رابطه ای هم که اون پسر بخواد قبول میکنن و دخترا افکارشون اکثرا اینه که ما شناخت کامل داریم وگرنه همچین کاری نمیکردیم...

خواستم بهتون بگم مراقب خودتون بدنتون روحتون باشید و اجازه ندید هر کسی بتونه بهش آسیب بزنه...

با هر اعتقادی با هر دیدگاهی که دارید سعی کنید اگر تو این سن میرید تو رابطه این وسط رابطه ج ی نباشه

چون کم پیدا میشن پسرایی که بمونن و مرد باشن و قدر عشق و احساسات شما رو بدونن

خلاصه که من خودم سنم کمه و اصلا قصدم نصیحت نیست فقط قصدم این بود طبق تجربه ای که از روابط دوستام و... دیدم در حد خودم یه آگاهی کوچولو بهتون بدم🤍

چون دیشب تاپیک یه خانمی رو دیدم همسن خودم که با طرف رابطه برقرار کرده بود و خیلی ادعای شناخت داشت و میگفت از خودش و پارتنرش مطمئنه

خواستم بگم اوایل همه همین حرفارو میزنن:)

بهتره هر کاری میکنید ته ماجرا رو هم ببینید و اون پسر نتونه این توهم رو تو شما ایجاد کنه که کامل اونو شناختید

چه دخترو چه پسر هردو یه کارو انجام میدن اینجوریم نیست کسی اسیب بیبنه و دیگری نه و یا کسی کسی رو مجبور کنه

اینکه میگن مجبور شدیم یا گول خوردیم کاملا پرت و پرته همش دست خوده ادمه و انتخاب داره ..

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی سرسخت حیوانات و طبیعت هستم. 🟦ممکنه بعضی وقت ها کمی رک باشم ولی تا بهم بی احترامی نشه هرگز بی احترامی نمیکنم. 🟪پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان