2777
2789

ولی جلو خودمو میگیرم دوست دارم دهنم تا جایی ک جا داره پر از شکلاتش کنم هرشبم فست فود بخورم کیا اینجورین؟من کنترل میکنم خودمو اما سختم میشه

من 💔😭

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم ولی من جلو خودمو نمیگیرم چون اصلا نداریم که بخورم ولی ۴ روزه پریودیم عقب افتاده انقد اشتهام ...

منم نا سالم خرید نمیکنم ولی نگم از اشتهام

برای باز شدن پریودت دمنوش دارچین بخور زیر شکمتو گرم نگه دار و ورزش کن

تاحالا با معینی پور قهوه خوردی؟محشره کروسان اگه خیلی شکلات توش باشه دوست دارم ولی معینی پور عالیه

معینی پور شکلاتش کمه اخه تا میای بخوری تموم میشه

ولی یه کافه س دم خونه تو کروسانش پررر از نوتلاس یجوری ک اخرش دلتو میزنه اصن طعم جوون میده

جدیدا هم از شیرینی تر های میوه ای خوشم میاد اصن لعنت ب رژیم

معینی پور شکلاتش کمه اخه تا میای بخوری تموم میشهولی یه کافه س دم خونه تو کروسانش پررر از نوتلاس یجور ...

بد نیس چون کلا شیرینه دوست دارم

واقعا میگی؟پس چرا من چند بار سفارش دادم جالب نبوده واقعا بیا رژیم و فراموش کنیم من ۹۰درصد زندگیم رژیم بودم لعنتی تا بوی شیرینی هم بهم میخوره چاق میشم از شکم در آوردنم متنفرم تازگیا دارم میگم قید همه چیو بزنم😢