2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج مواد غذایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 125 پست

ماهی ۱۵ تومن. پول رب و برنج سالانه تو شهریور برای یک سال میخریم. شیر ۷ کیلو میخرم مامانم ماست درست میکنه ۲ هفته دارم. ترشی مادرشوهرم میده.

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه از میدون تره بار و میوه شهرتون بخرید سبدی البته باید بخرید یعنی حجم زیاداینجوری بصرفه تره مخصوص ...

فکر خوبیه

ولی اکثرا تره بار ها انصاف ندارن توی کیفیت. و اجناس به شدت ضعیف دارند. البته توی این چند دفعه ای که رفتم این تجربه رو داشتم. نمیدونم منطقه شما چطور هست.

آریایی

حالا ما شوهرم حقوقش کفاف خرج خورد و خوراک ما رو میده. گاهی فک می کنم پدرم ۱۶ تومن حقوق میگیره و ۵ نفر توی خونه هستن قلبم به درد میاد.

برای همین تند تند دعوتشون می کنم. بیان هم اندازه یه وعده غذا میدم ببرن . یه وقت گردو و بادام و این چیزا هم خریده باشم میدم ببره بخورن. گاهی می بینم مامانم میاد خونه میره تراس خونه ام صدای گردوهام میاد متوجه میشم چند تا دونه داده برمیداره بزاره جیبش. نمیرم پیشش تا خجالت نکشه .میگم بزار. برداره.

باز سری بعد دوباره بهشون میدم.

مامانم می دونه من دست و دل بازم و هر چی خونه باشه براشون میارم همسرم هم همینه. مدام میگه فلان چیز رو دادی ببرن. خدا به همه کمک کنه

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما کیفیت زندگیمون از متوسط پایین تره...حتی غذای بیرونم نمیخریم ولی حداقل یک روز در میون یک تومن پول خرج میشه

فقط برای احتیاجات غذایی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

خدا به همسرت خیر بده اینجور مرد کمه هزار ماشالا

زنده باشی عزیزم ممنونم.

بهم میگه گاهی کمکشون کن ، پولی بده . طفلی بابات چطوری می چرخونه زندگی رو.

خودشم واسه راحتی و رفاه من و تو راهیمون داره از جونش مایه میزاره . زندگی نمی کنه که. فقط داره کار می کنه. دلم براش می سوزه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی عزیزم ممنونم. بهم میگه گاهی کمکشون کن ، پولی بده . طفلی بابات چطوری می چرخونه زندگی رو. خو ...

همه ی مردم همین شدن ولی قدردان باش و بهش بگو به فکر خودش باشه مثلا من همسرم با زور میبرم خرید کنه برای خودش چون واقعا گناه دارن آنقدر اوضاع بدی شده اصلا به فکر خودشون نیستن

همه ی مردم همین شدن ولی قدردان باش و بهش بگو به فکر خودش باشه مثلا من همسرم با زور میبرم خرید کنه بر ...

آره دقیقا. من گاهی می شینم توی تاکسی می بینم از گرونی میگه. خیلی براش دعای خیر می کنم. میگم این روزا مرد بودن خیلی سخته. دمتون گرم. ان شاالله خدا سایه تون رو بالا سر بچه هات نگه داره.

حس می کنم آروم میشن، خوشحال میشن. خودمم همینم. خیلی از همسرم قدردانی می کنم. احساس می کنم بیشتر احتیاج دارن که این از خودگذشتگی شون دیده بشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه به نظرم هیچ خرج اضافهای نمیکنیم ولی همه چیز بیخودی گرونه. لعنت بهشون.... چه جوری بعضیا کم خرج می ...

البته هرخانواده به شکلی درآمد خود را مدیریت می کنه آن هایی که خرجشون نسبت به شما کمتره شاید بعضی ازمواد خوراکی را حذف کرده یا مصرف اونا خیلی کمتر کرده اند.

فکر خوبیهولی اکثرا تره بار ها انصاف ندارن توی کیفیت. و اجناس به شدت ضعیف دارند. البته توی این چند دف ...

مال ما خوبه غالبا

خیلی میوه فروش ها هم از همونجا میوه میگیرن میارن میفروشن دیگه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

سلام میشه بپرسم کدوم شهرهستین برنج ۳ملیونه؟من مشهدم امروز گرفتم ۲و۲۰۰ پاکستانی

😶🌫️😶برنج پاکستانی شده ۲ و سیصد 😪 ما برنج هاشمی عید خریدیم۳ تومن ، ۱۰۰ کیلو خریدیم ، فکر کردم همون قیمت مونده ،پاکستانی شده این قیمت 😟