2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج مواد غذایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 120 پست

بنظرم روزی دست خداست بجای گله کردن باید شکر کنیم همینو که داریم با ناراحتی و غم و غصه سفره هامون بزرگتر نمیشه کاش جمعی برای زندگی های همدیگه دعا کنیم خدا خودش به دادمون برسه.خدا به فریاد ما برسه که جز او فریادرسی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر پولمون برای مواد غذایی و سوپرمارکتی ها میره ...

لبنیات مثل طلا لحظه ایی میره بالا !!! حبوبات!!!! برنج!!!! نان !!!! میوه ها !!گوشت ها!!!!! بیچاره اونایی که ندارند....خیلی اسفباره

اصلا نمیشه یه مبلغ ثابت گفت چون قیمتا هرروز تغییر میکنه مثلا این ماه ۲۰ تومن خرج میشه ماه بعد ۲۵ تومن یا بیشتر ماه بعدش همبنطور

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

واقعا تا کجا میخوایم بریم... سفره ایرانیا هی کوچکتر کوچکتر میشه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بنظرم روزی دست خداست بجای گله کردن باید شکر کنیم همینو که داریم با ناراحتی و غم و غصه سفره هامون بزر ...

آره ولی کاش مشکلات مردم ریشه ای درست بشه و همه چیز بیاد سر جاش

مردم خیییییییییییلی گناه دارند خیلی 😭

آریایی