2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج مواد غذایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3096 بازدید | 125 پست

نمیتونیم حساب کنیم چون اکثرا عمده میخریم.مثلا برنج برا چندماه گوشت برا چندماه حبوبات برا یسال

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم هستید یعنی

نه کلا خیلی کم خوراکیم و اکثرا خونه بابام ایناییم موقع برگشتن از خونه بابام اینا مامانم ناهار فردامونم میده به خاطر همین خرجمون خیلی پایینه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

نميدونم ولي واقعا خيلي چيزا رو حذف كرديم چون واقعا ديديم نميشه خريد باورت ميشه يه ماه بود غذاي بدون ...

نمیشه یه کاری کنی درآمدتون بیشتر بشه؟ خیلی سخته این شرایط که.

البته میدونم حق با شماست و مشکل از جای دیگه ای!!

ولی خب نمیشه بدون مواد غذایی سالم زندگی کرد. 😥

آریایی

اصلا حساب نمیکنیم خیلی وقتا از همسرم نمیپرسم خریدا چقدر شده اعصابم نمیکشه استرسیم مسیولیتش رو دوش همسرمه منم فقط لیست میدم یا باهم میریم خرید خیلی چیزارو هم ماهانه نمیخریم برای چند ماه خرید میشه مثلا حبوبات

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نمیشه یه کاری کنی درآمدتون بیشتر بشه؟ خیلی سخته این شرایط که.البته میدونم حق با شماست و مشکل از جای ...

هعييي من خودم نميتونم برم سر كار روستا هستيم مدركمم سيكل هست دبيرستان نرفتم

بعضي وقتا برادرم كمكم ميكنه ميترسم يه روز ازدواج كنه يه زن سليطه گيرش بياد ديگه رفتار داداشم باهام تغيير كنه

حقوق ۹تومنی تقریبا هیچییی نمیخوریم یکمیلیون وپونصد میره کرایه خونه دوتومن قسط گوشی شوهرم میمونه۵۵۰۰ ...

الهی بمیرم من

میدونم خیلی سخته

امیدوارم خیلی زود همه چی خوب بشه❤️

آریایی