2777
2789

تو یه دفتر پیشخوان دولت برای قسمت ثبت احوال نیرو می خواستن من دو روز آزمایشی رفتم با محیط آشنا بشم ساعت کاری از شنبه تا پنج شنبه ۸ تا ۲ هست که البته با گفتن با جمع کردن کارها حداقل تا ساعت ۳ طول می کشه و حقوقش ۶ میلیون هست و بیمه نداره و سی میلیون هم سفته می گیرن

و به من خیلی تاکید کردن این کار مسئولیت زیادی داره چون با شناسنامه و کارت ملی افراد سر و کار دارن و کوچکترین اشتباهی حتی مالی هم قابل جبران نیست و ممکنه دادگاهی بشن و حتی مدیر محکوم میشن و من تازه کارم و سابقه ندارم و ده ، دوازده روز دوره آموزشی دارن و به من گفتن باید دقت بالای داشته باشی و تعامل خوبی با ارباب رجوع داشته باشی و منتظرن تا من خبر بدم و خیلی دو دل هستم

به نظرتون این کار با توجه به شرایط مناسبه ؟

منم رفتم برا مصاحبه دیدم همه جور آدم میان و خیلی دقت میخواد پشیمون شدم 🥲

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم رفتم برا مصاحبه دیدم همه جور آدم میان و خیلی دقت میخواد پشیمون شدم 🥲

شما چند روز رفتی ؟ برای کار در چه قسمتی از دفتر پیشخوان رفتی ؟

آخه به من گفتن کار ثبت احوال مسئولیتش از کارهای دیگه بیشتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند روز رفتی ؟ برای کار در چه قسمتی از دفتر پیشخوان رفتی ؟آخه به من گفتن کار ثبت احوال مسئولیتش ...

من محیط رو دیدم پشیمون شدم گفتم نمیخوام

یادم نمیاد فکر کنم بخش سند خونه و.. بود

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

2790
2778
2791
2779
2792