2777
2789
عنوان

دلیل سرد شدن پسر

207 بازدید | 23 پست

سلام تا ی چند وقت ادعا میکرد که عاشقه و اینا و امد پشنهاد دوستی داد منم قبول نکردم آشنا بود شماره هم داشتم قبلا استواری میزاشتم لایک میکرد الن نه لایک میکنه نه هیچی بنظرتون واقعا قبلا عاشق بود خیلی صحبت کرد از مشکلات زندگیش گفت اینا

روزامون تکراری شبامونم پر از فکرو خیلی ساعت ها هم مثل سنمون زود گذر

خب عزیزم رد کردی پیشنهادشو چ توقعی داری نمیتونه ک همیشه عشق بورزه چ دلیلی داره

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیس جدید سیسی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خب عزیزم رد کردی پیشنهادشو چ توقعی داری نمیتونه ک همیشه عشق بورزه چ دلیلی داره

هنوز فکر میکنه بهم

هنوز فکر میکنه بهم

از کجا میدونی

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

از کجا میدونی

دارم به شما میگم بنظرت هنوز فکر میکنه هنوز استواریامو مبینه گاهی لایک میکنه دیگه هیچی

دیگه پیشنهاد داده قبول نکردی بیخیال شده دیگه وقتی قبول نکردی انتظار چی داری

بنظرت هنوزم فکر میکنه

من عزیزم جدا شده بودم خیلییییی سختی کشیدم شوهر سابقم خیلی ادعا داشت دورو بود

واقعا دوستت داشت یا که نه فقط ادعاش میشد

دارم به شما میگم بنظرت هنوز فکر میکنه هنوز استواریامو مبینه گاهی لایک میکنه دیگه هیچی

اگه میبینه ک اره فک میکنه ولی فک نکنم همیشگی باشه ممکنه از یکی بعدا خوشش بیاد.. اگه دوسش نداری ب فکر این نباش ک دوست داره یا نه اگرم دوسش داری برید تو رابطه