سلام تا ی چند وقت ادعا میکرد که عاشقه و اینا و امد پشنهاد دوستی داد منم قبول نکردم آشنا بود شماره هم داشتم قبلا استواری میزاشتم لایک میکرد الن نه لایک میکنه نه هیچی بنظرتون واقعا قبلا عاشق بود خیلی صحبت کرد از مشکلات زندگیش گفت اینا
روزامون تکراری شبامونم پر از فکرو خیلی ساعت ها هم مثل سنمون زود گذر
خب عزیزم رد کردی پیشنهادشو چ توقعی داری نمیتونه ک همیشه عشق بورزه چ دلیلی داره
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من
این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من
دارم به شما میگم بنظرت هنوز فکر میکنه هنوز استواریامو مبینه گاهی لایک میکنه دیگه هیچی
اگه میبینه ک اره فک میکنه ولی فک نکنم همیشگی باشه ممکنه از یکی بعدا خوشش بیاد.. اگه دوسش نداری ب فکر این نباش ک دوست داره یا نه اگرم دوسش داری برید تو رابطه