2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم سر یکماه داره شوهر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 54 پست
ربطی نداره به تاپیکت ولی ترکا سر تا مای عروسشون رو طلا میگیرن😅

والا اینایی ک من دیدم وضع مالی ندارن آنچنان از اون ترکای معروف پوللدار نیستن

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا ب مشگل میخورن

خدانکنه ای بابا

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین این رو به عنوان یه ترک بهت میگم اگر خواهر شوهرت زیادی باز و آزاد هست بعدا به مشکل میخوره آره شوهرت راست میگه باید یکی مثل خودش بیاد هم فرهنگ اش وصلت کنید زن های ترک هم آزاد هستن ولی یه سری چیزها رو رعایت میکنن

من ک چیزی نگفتم فقط گفتم واسم عجیبه

همه خاله زنک ها همینو میگن (چیزی نگفتم عجیبه برامون فقط)

سعی کن زیاد تو بحر چراها و مقایسه ها و ..نری و فقط نظاره گر باشی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه ربطی به ترک و فارس داشت حالا؟حس خوبی نداره متنت

خب تفاوت فرهنگی هست دیگه

همه خاله زنک ها همینو میگن (چیزی نگفتم عجیبه برامون فقط)سعی کن زیاد تو بحر چراها و مقایسه ها و ..نری ...

ای بابا

چرا بعضیاتون از کاه کوه میسازید

اتفاقا من رابطم با خانواده شوهرم خیلیم خوبه و دوسشون داره مخصوصا خواهر شوهرم و تا الانم هیچ دخالتی ندادم خودمو

گفتم ک فقط واسم عجیب بود در قیاس با ازدواج داداشش

منو نامزدمو چی میگین ک ۵ سال طول کشید هنوزم ک طول بکشه از دست بابای بی عقلم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

اره من هم حس کردم توهین کرد به ترک ها

من توهین به هیچ کس نکردم

فقط گفتم تفاوت فرهنگی وحود داره اونا ی قوم ما ی قوم دیگه