2777
2789
عنوان

چقد پی ام اس گوهه

47 بازدید | 12 پست

اولا فک میکردم این جور اصطلاحات چس کلاس گذاشتنه و اینا ولی الان ی هفتس ارزوی مرگ میکنم

تعجب میکنم چراانقد افسردم البته بی تاثیر از محیط و اتفاقای این چند روزم نیست ولی خیلی دپرسم نمیدونم چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار آدم هرچقدر که سنش میره بالاتر سختتر هم میشه من تا پارسال موقع پی ام اس میگرن نمیشدم که اونم اضافه شد و حالات روحی شدیدتر

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

انگار آدم هرچقدر که سنش میره بالاتر سختتر هم میشه من تا پارسال موقع پی ام اس میگرن نمیشدم که اونم اض ...

افرین دقیقا منم ۲۷ سالمه اصلا سالای قبل اینطوری نبودم

چمیدونستم پریودی چیه زود میگذشت ولی الان خیلی فرق کرده فککنم بخاطر استرس باشه یا فکرو خیال چ می دونم

چند روز مونده تا عادتت؟واس توام حس بدی داره؟😥

5 روز

آره خیلی عصبی و افسرده ام

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

5 روزآره خیلی عصبی و افسرده ام

منم از ۳...۴ روز پیش تاالان ک روز اول عادتمه اینطوری ام..

یجا نوشته بود تو کره ی جنوبی سندروم تخمدان پلی کیستیک مثلا خیلی کم و نایابه نمیدونم تو ایران ماها چمونه این چیزارو زیادداریم

کافیه بیاد لعنتیمن ماه پیش یکم موعدم بوودهر ماه چند روز میاد جلوتر

اره منم ماهی ی روز جلو میفته عادتم

هرروز ی استکان عرق رازیانه بخوری تنظیم میشه البته قبلش باید طبعتو بشناسی بهت میفته یا ن

اره منم ماهی ی روز جلو میفته عادتمهرروز ی استکان عرق رازیانه بخوری تنظیم میشه البته قبلش باید طبعتو ...

مرسی عزیزم

تقریبا منظمه ولی جلوافتادنه هس دیگه

من ی ماه خیلی. شدید نیس ولی یه ماه حالم بده.اون ماه پریودمم پر درد میشه