2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درگهااااان عالیه پراز لوازم ارایشی برو‌پاساژ چینی ها اگر اشتباه نکنم.اخه خیلی وقته نرفتم.وای خوش به ...

لوازم آرایشی اکثرا فیکه چندبار رفتم یا من مغازه ای سراغ ندارم همش اصل باشه 

آره بازار چینیا هم رفتم

[QUOTE=58244286]نروووو .همش جنساش چینیه و درجه چندم ..چه کاریه ..اونم لوازم ارایش که مهمه ...مارک خوب و اصل بگیر ... ...[/QUOTE

آره اکثر جنساش بی کیفیته همینجوری میخام برم گفتم چند قلم هم لوازم آرایشی بگیرم

من تو پاساژ نو لاین قشم پلاک ۸۵ رفتم لوازم ارایش عروسیمه ازس خریدم همش عالی بود عمده فروش و جزیی فروش بود همه رو به قیما عمده بهم داد گفت من خودم بین مغازه دارا پخش میکنم.ی کرم قبلش از ی مغازه خریدم ۵۰ رفتم تو مغازش شوهرم نشونش داد گفت اسن چنده گفت من خودم این کرمو پخش میکنم من ۱۵ میدم رفتیم پسش دادیم به یارو هم گفتیم قیمتش زیاد کفتی ما ۱۲ خریدیم گفت برو یکی دیگه به همین قیمت بخر اکه راست گفتی ۴ تا کرم دیگه بهت میدم رفتیم گرفتیم اونم ۴ تا کرم دیگه بهمون داد😂😂😂

درگهان

چه چیزایی میصرفه ادم بره؟

چه از نظر کیفیت چه قیمت؟

مامانم قشم رفت گفت پوشاک بنجل بود.

یک عمر بگفتند که ای اهل و جماعت آسوده نکن خلق خدا را تو قضاوت افسوس چنین کار برای این خلائق چون خوردن میوه ست که در بطن حدائق انگار خنک میکند اینکار جگر را یا مست کند هوش و تن و جانِ بشر را 
من تو پاساژ نو لاین قشم پلاک ۸۵ رفتم لوازم ارایش عروسیمه ازس خریدم همش عالی بود عمده فروش و جزیی فرو ...

چه عالی پاساژ نور درگهان

اینقد زیاده وتنوع بالا آدم گیج میشه  بعد من واسه گشتن هم مشکل دارم یه لاین چندبار میرم بعضی لاین را اصلا نمیرم نمیدونم چرا گیج میشم 

لوازم آرایشی اکثرا فیکه چندبار رفتم یا من مغازه ای سراغ ندارم همش اصل باشه  آره بازار چینیا هم ...

اها چی بگم.ولی من هربار رفتم همه چیزش عالی بوده

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
پاساژ چینی من رفتم یه مشت جنس آشغال داره پولت حروم میشه.نرو من رفتم چقدر پول خرج کردم همش وسایل بدرد ...

منم هروقت میرم کلی پول الکی هدر میدم ولی نمیدونم چرا  بازم میرم

2824
2823
2791
2779
2792