2777
2789
عنوان

بیاین بگم برای روز زن شوهرم بهم چی گفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 30 پست

برین خداتونوشکرکنین شوهراتون کادونمیدن همونجاقال قضیه رومیکنن،شوهرمن هرسال بهم وعده میده ماه دیگ مثلا۱۰۰تومن قراره دستم بیادمال تو،منم گول میخوردم میرفتیم روزمادربراننش کادومیخریدیم میبردیم بعدماههاشدسالهاااا،هنوزک هنوزه چندساله نخریده🤣🤣🤣🤣🤣البته الان میخندم ولی خیلی دلم میشکنه هرسال،البته امسال خداهمه اتفاقات روجوری چیدکه حواسم جمع شدمنم هنوزنرفتم برامادرش،انگارفقط برااینکه برم دیدن مادرش بهم وعده وعیدمیداد،ولی خداروووووشکررررررامسال حواسم اومدسرجاش گولشونخوردم،تودلم گفتم ماه دیگ بدی منم بعدمیرم برامن دیرنمیشه برااون بنده خداهم دیرنمیشه🤷♀️🤷♀️🤷♀️

تا قبل روز مرد خودت واسه خودت هدیه بخر حتما این کار رو بکن کیک و گل و ....

پونزده سالشه کلی خانم همسن مامانشو سرکار گذاشته اینجاهم چیزی بهش بگیم خانما میگن کارآگاه نباشید خودشون دوست دارن سرکار باشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برین خداتونوشکرکنین شوهراتون کادونمیدن همونجاقال قضیه رومیکنن،شوهرمن هرسال بهم وعده میده ماه دیگ مثل ...

خوب کردی عزیزم ❤️

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

چی میگی تو

شوهر من سال عقدم مادرش بهش اجازه نداد

بعد از ازدواج هم بهم گفت روز مادره روز زن نیست بچه بیار بعد

،

الآنم چند سال از ازدواجمون گذشته اصلا بهم تبریک نمیگه ،میگه چون مادرو دوست نداری ..... مادرش زن بدیه

چی میگی تو شوهر من سال عقدم مادرش بهش اجازه نداد بعد از ازدواج هم بهم گفت روز مادره روز زن نیست بچه ...

بمیرم برات کاش بعضی مردااز مادراشون جداشن بعد زن بگیرن دختر مردمو بدبخت نکنن قشنگم روزت مبارک شما بهترین خانم دنیایی

.             برام دعاکنید بی گناهیم ثابت شه                                      تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              خدایا برام معجزه کن

ممنون عزیزم 🥹

فداتبشم من روزتم مبارک خوشگلم

بمیرم برات کاش بعضی مردااز مادراشون جداشن بعد زن بگیرن دختر مردمو بدبخت نکنن قشنگم روزت مبارک شما به ...

مادرش مگر مادری کرد؟؟؟؟؟؟؟

میگه به زنت نگاه هم نکن ،به شوهرم میگه سگ در خونم باش

جمال منو دختران باش

چی خیال کردی

شوهرم نباید اینقدر منو اذیتت میکرد که کرد

مادرش مگر مادری کرد؟؟؟؟؟؟؟میگه به زنت نگاه هم نکن ،به شوهرم میگه سگ در خونم باش جمال منو دختران باش ...

غصه نخور عزیزم مطمعن باش بدترش سر دختراش میاد دیرو زود داره ولی میادمادرشوهرمنم همین بود الان خداروشکر شوهرم شناختش گذاشتش کنار و اینک هرکاری بامن کرد سر دخترش بدترش اومد

غصه نخور عزیزم مطمعن باش بدترش سر دختراش میاد دیرو زود داره ولی میادمادرشوهرمنم همین بود الان خداروش ...

واقعیت اونا بلدن چیکار کنند ،غلدرن

به وجب برای دامادا دخترا مایه نمیزارن

مگر خدا بخواد نابودشان کنه دامادا همه عادت گردن ذلیل و بدبخت هستند

واقعیت اونا بلدن چیکار کنند ،غلدرن به وجب برای دامادا دخترا مایه نمیزارن مگر خدا بخواد نابودشان کنه ...

خداهمه رواهل کنه