2777
2789
عنوان

جنین در هفته هفت دیده نشد😭

101 بازدید | 10 پست

گفته بودم خواهرم بتاش اول 200بود بعد 800 شد الان تو هفته هفت سونو داده ساک بوده اما جنین دیده نشد

خیلی ناراحتم ممکنه بعد نشون بده هفته بعد

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حالا بگو یکی دو هفته صبر کنه شاید لقاح دیر شکل گرفته

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

باید صبر کنهدیدم برای بعضیا پیش اومده مخصوصا اکه سونوشکمی بوده

نه واژینال بوده😟

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝
برامن هفته ۸ نشون داد اینجا شنیدم تا ۹ ام گفتن

واژینال؟