2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 158 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی همه چی به کنار خوب جوابشو دادی😂

حقیقت مثل سیلی خورد تو صورتش

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

والا خودت شما مقصری

اون از روی بی عقلی یه چیزی میگه،،،

شما چرا حرف میندازی تو دهنش که به تو پا نمیدن؟؟؟ حداقل یه چیز دیگه بگو خجالت بکشه،،،،، نه اینکه حرف بندازی دهنش

بگو کاش یه کم ناموس و غیرت تو وجودت داشتی!!

هرکس چشمش دنبال ناموس دیگران باشه،،، مطمعن باش مردهای دیگه هم چشمشون دنبال خواهر مادر و زنشون هست!!!

سر این مساعل باهاش دهن به دهن نزار عادی بشه براش مرتیکه هیز

البته اون حرفت خوب بود که بهش تیکه انداختی ولی یه جور دیگه میگفتی!!!

میگفتی فکر کردی اونا مثل منن کی یه اس و پاس و بی قیافه رو انتخاب کنن؟؟؟

دقیقا الان من اینهمه مردوپسر خوش قیافه خوب میبینم که متعهدن ولی بعضیا ...

کلا مردای بی پول و بی قیافه اعتماد بنفسشون خداس بیشترم لاشی ان

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

دقیقا الان من اینهمه مردوپسر خوش قیافه خوب میبینم که متعهدن ولی بعضیا ...

دقیقامنم نگاهشون میکنم میبینم اونی ک همه چی تمومه اصلاسرش توکارخودشه،خدامیشناخته ک داده بهش

واقعا درک نمیکنم مریضی هیزی هولی خب مجرد بمون همه رو از دم امتحان کن دونه به دونه دیگه زن گرفتنت چیه ...

هم اون هم من ب اجبار خانواده ازدواج کردیم ولی من کسی تو زندگیم نبود تجربه ی اولم بود عاشقش شدم اما اون ن

بعدم ک همش خیانت کرد

بیوت در مورد کی نوشتی؟

شوهرم

جوابت منو کشته شستیش

قشنگ حس کردم ب فنا رفت