2777
2789
عنوان

فوری فوری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
چشم من هفته پنجم بارداری هستم 

الان خیلی دوران حساسی داری فقط استراحت کن،منم دست تنها با یه بچه کوچیک و شیطون ،ناهار درست نکن بگو شوهرت برات بگیره از بیرون،من که تا سه ماه غذای بیرون خوردم هم ویار هم کمر درد داشتم خیلی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم،دکتر گفته بود شبی یه شیاف من امروز یکی گذاشتم یکیم میخام شب بذارم یعنی سرخود روزی دوتاش کنم ضرر ...

سلام دوست عزیز بنظر من سر خود کاری نکن دکترت بهتر میدونه چی برات خوبه با اون مشورت کن با این حال خیلیا رو دیدم اینطوری بودن و درست شده من حتی لکه بینی هم نداشتم دکتر بهم شیاف داد ولی با دکتر دیگه ای مشورت کزدم گفت استفاده نکن چون همه چیزت طبیعیه چیز غیر عادی نداری

آخه غذا نبود بخورم مجبور شدم درست کنم

از بیرون بگیر چیزی نمیشه پولش مزه ش هم بد نیست

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
تو شهر غریبم هیچکس ندارم یه لیوان آب دستم بده شوهرم از صبح تا شب سرکاره مجبور شدم😣

عزيزم موقعي كه كسي نيست كمك كنه ناهار يه تخم مرغ مط خوردي

شب كه شوهرت مي ياد بهش ياد بده غذا بپز 

غذاهاي راحت مثله عدس پلو ماكاروني

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
عزیزم نمیخوام دلتو خال کنم میگم که به فکر خودت و طفل معصومت باشی،خدای نکرده اتفاقی برات بیافته هیچ ک ...

تقصیر خانوادش بود تا شوهرم بهشون گفت بارداره شوهرمو انداختن به جونم که باهام دعوا و بحث کنه نتیجه عصبی شدنم این شد از شنبه تا دیروز همش باهام بحث کرد حتی رفتم تو یه اتاق دیگه میومد سراغم بحثو ادامه میداد الان که از یکشنبه افتادم به ترشحات قهوه ایی و امروز لکه های خونی میگه بچم چیزیش بشه من میدونم با تو! خدا نبخشتشون هرچی گفتم نگو فعلا که من باردارم تا یکم بیشتر شه هفته هام حرف گوش نکرد😢😢😢

وای یاد خودم افتادم ببین من حتی لخته خون دفع کردم اما نگران نباش .فقط اینایی ک میگم ۱۰ روز رعایت کن .

۱.توالت فرنگی استفاده کن 

۲.رابطه اصلا نداشته باش 

۳‌.حموم کم برو مثلا ی دوش چند دقیقه ای 

۴.بقیشم سرتخت بخواب .

من شرایطم بدتر بود ولی با این کار الان از استراحت مطلقم دراومدم 

عزيزم موقعي كه كسي نيست كمك كنه ناهار يه تخم مرغ مط خوردي شب كه شوهرت مي ياد بهش ياد بده غذا بپز&nb ...

خانوادش بهش یاد دادن بری تو آشپزخونه مرد نیستی اینم انگار دوربین داره میگیرتش از راه دورم ازشون حساب میبره خاک بر سر خانوادش کنن خدا ذلیلشون کنه 

خانوادش بهش یاد دادن بری تو آشپزخونه مرد نیستی اینم انگار دوربین داره میگیرتش از راه دورم ازشون حساب ...

عزيزم

كبه مامانت نمي توني بگي يه چند روز بياد پيشت 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
وای یاد خودم افتادم ببین من حتی لخته خون دفع کردم اما نگران نباش .فقط اینایی ک میگم ۱۰ روز رعایت کن ...

خونه اجاره اییه دستشویی فرنگی نداره فرهنگی سیار هم خواستم بگیرم توش دستشوییش جا نمیشه بقیو چشم حتما واسم دعا کنین تو رو خدا

مامانم مریضه از خانوادمم خیلی دورم توان بدنیشم نداره بنده خدا ازش انتظار ندارم 

واقعا موندم چي بگم بهت 

لااقل آشپزي مي كني روي صنداي بشين و كاراتو بكن ايستاده نباش

خدا بزرگه انشالله خودش مواظبتونه