باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 عنوان حس میکنم کنمور سرکاریه 98 بازدید | 19 پست من سعی میکنم کل روزم درس بخونم ولی نه میتونم به مطالب برسم و نه سوال های اینها رو حل کنمهر جور سوال دوست دارن طرح مسکن. عجیبه نکات و فرمول هایی که نخوندیم بعضی تست ها داره جدیدا هم یک درس رو نمیشه ترمیم کرد و پکیج رو باید ترمیم کردددیگه کم اوردم من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 1404/09/22 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 چجوری رشته های تاپ قبول میشید؟ من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10214 این شرایط برای همه شرکت کننده ها هست...نا امید نشو و پیوسته بخون جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 این شرایط برای همه شرکت کننده ها هست...نا امید نشو و پیوسته بخون شاید هوش شون بالاتره جدا مسائل فیزیک و ریاضی پر فرموله و گاهی اصلا سوال با فرمولی حل میشه مه ما نخوندیمزیست نکاتی اصلا داخل کتاب نیست صد مدل سوال میتونن مطرح کنن و بعد بگن تو عکس بوده من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3811 برای همین پشت کنکور نموندم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 برای همین پشت کنکور نموندم بقران جدیدا حس میکنم سرکاریه من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
ani8203 عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 10214 شاید هوش شون بالاتره جدا مسائل فیزیک و ریاضی پر فرموله و گاهی اصلا سوال با فرمولی حل میشه مه ما نخون ... نه عزیزم به هوش ربطی نداره...اگر گسترده بودن فرمولها اذیتت میکنه با فیلم درسی پیش برو واسه مباحث مشکل جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3811 بقران جدیدا حس میکنم سرکاریه بخون ناامید نشو میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3811 چیکار کردی پس رفتم دانشگاه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 نه عزیزم به هوش ربطی نداره...اگر گسترده بودن فرمولها اذیتت میکنه با فیلم درسی پیش برو واسه مباحث مشک ... نمیدونم ولی ناامیدم مرسی من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 برای همین پشت کنکور نموندم کاش منم جراتش رو داشتم ولی دلم هنوز پیش اون رشته ست من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3811 کاش منم جراتش رو داشتم ولی دلم هنوز پیش اون رشته ست منم حسرت میخورم ولی میدونم ارادشو ندارمو رقابتم بالاسچقدر میخوایم عمر کنیم اخه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 منم حسرت میخورم ولی میدونم ارادشو ندارمو رقابتم بالاسچقدر میخوایم عمر کنیم اخه همین دیگه من از بچگی سر درس خوندن دارم استرس میکشمهیچ از زندگیم نفهمیدم من که دعا میکنم هم فردا بمیرم 😭 من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
باربی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2098 منم حسرت میخورم ولی میدونم ارادشو ندارمو رقابتم بالاسچقدر میخوایم عمر کنیم اخه رقابت بالا ، سهمیه زیاده و اینکه بعضیا از بچگی روشون برنامه ریزی شدهما چشم باز کردیم دیدم وسط کنکوریم خیلی از خانواده ها طبقه مرفه برنامه اصولی برای بچه هاشون دارن بنظرم من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜