2777
2789
الان همه میگن بالای ۱۰۰ متر🤣کی به کیه؟این تاپیکا همش پر ازین پست ها میشه .۲۰۰ متره .۱۸۰ متره .۱۵۰ م ...

یعنی دل ب خونه س ؟؟؟

خاله م تو قصر زندگی میکنه ولی شوهرش صد رحمت ب شمر و یزید

شوهرش رئیس شرکت نفته و چندین کشتی باربری مجوز خارجی داره دوتا هتل داره و چندتا کامیون ک دم اسکله بار میزنن دیگه بدون وضع مالیش چطوریه ولی اخلاق منفی بینهایت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرکز شهر تراکم بالاست. کمی دورتر وضعیت خونه ها خوبه. خونه خودم تا مرکز شهر 10 دقیقه پیاده روی داره.

اها

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چقدر بعضیا نا شکرن چهار برابر ما خونه دارن راضی نیستن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

۹۲ متر ۴ نفریم خوبه شکر

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

الان همه میگن بالای ۱۰۰ متر🤣کی به کیه؟این تاپیکا همش پر ازین پست ها میشه .۲۰۰ متره .۱۸۰ متره .۱۵۰ م ...

همه جای ایران که تهران نیست..برای شهرستانها خونه ۱۰۰ متری کوچک حساب میشه

پارسا پسرمامان😍
چقدر بعضیا نا شکرن چهار برابر ما خونه دارن راضی نیستن

علتش سلیقه و یا وضعیت درآمدی شونه

من با پول خونه ای که الان ساکنم و هزینه بازسازی که کردیم میتونستم خونه بهتری با همین مشخصات ولی نوساز و باب دلم داشته باشم . بخاطر تنبلی شوهرم که حوصله ساخت و ساز نداره پولمو انگار توو جوب ریختم