2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حوصلم سر رفتهه

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

کودک همسر نشید و درس بخونید شغل پیدا کنید بعد ازدواج کنید،

چون همیشه قرار نیست سوگولی شوهر بمونید یا جوون و خوشگل نمیمونید و بعد سی سالگی کم کم اندام هیکل چهره خوشگل و طرفدار هاتونو از دست میدید

ولی مدرکت و شغلت پولته ک به دادت میرسه اگه شوهرتم ولت کنه یا خیانت کنه

کودک همسر نشید و درس بخونید شغل پیدا کنید بعد ازدواج چون همیشه قرار نیست سوگولی شوهر بمونید یا جو ...

حــق

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

کنکوری نداریمممم؟

دانشگاهه دولتی هستین؟راضی هستین از انتخاب رشته ای که کردینمعدل نهایی و درصداتون چطور بود؟ چه مقدار د ...

نه غیر انتفاعی هست

در حد همون قابل قبولی که برای رشته های پزشکی هست میخوندم

انگیزم برای این رشته مهاجرت بود

خواهش میکنم بازم سوالی بود در خدمتم

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)