2777
2789
عنوان

سایت ازدواج آدم حوا چطوره

73 بازدید | 5 پست

یه فردی درخواست وساطتت داده زده کارمند فرودگاه 32 سالشه

خودم 22 سالمه . دارمدش هم زده از 25 به بالا و ماشین خونه هم زده داره و من تماس گرفتم با سایت آدم و حوا میگه باید مادرت تماس بگیره و ما با مادر پسر هم تماس میگیریم و شماره مادر شما رو میدیم.

این فرد سه بار درخواست وساطتت داده .

22سالته هنوز 😑خوب اگه دوست داری به مامانت بگو قبول کنه حالا اشنایی مشکلی نیست فوقش قبول نمیکنی

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

22سالته هنوز 😑خوب اگه دوست داری به مامانت بگو قبول کنه حالا اشنایی مشکلی نیست فوقش قبول نمیکنی

دوست ندارم خانواده ها رو در جریان بزارم دوست دارم طرفو بشناسم و اگر خوب و اوکی بود به خانواده بگم

دوست ندارم خانواده ها رو در جریان بزارم دوست دارم طرفو بشناسم و اگر خوب و اوکی بود به خانواده بگم

اهان زوده هنوز برای سایت سنت کمه خودبه خود با یکی اشنا میشی برو اینور و اونور

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌