2777
2789
عنوان

بچم سقط شد 😭😭😭

275 بازدید | 19 پست

من ماه قبل آز بتا دادم مثبت شد ولی عدد ۲۶ بود سقط شد

این ماه هم چند روز قبل موعدم بتام ۴۱ بود الان آز دادم بتام ۵

ولی هنوز پریود نشدم توروخدا بهم بگین مشکل چیه باید چیکار کنم ممکنه خارج از رحم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی اینا حاملگیه؟دکتر زنان رفتی؟شاید هورمون هات بالا پایین میشه یا کیستی چیزی داری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

باید بری دکتر خوبی پیدا کنی و ریشه مشکلتو پیدا کنی

ممکنه تخمک یا اسپرم ضعیف باشه

ممکنه مشکل کروموزومی داشته باشه

ممکنه بدن خودت ایمنیش بالا باشه و بجه رو پس بزنه

ممکنه بدنت عفونتی جیزی داشته باشه و نزاره جنین زنده بمونه.

اینا همه علتایی بود که به ذهن من رسید .

اگر بری دکتر میتونه اینارو تشخیص بده پ به امید خدا با درمان مناسبش بارداری خوبی داشته باشی .

بارداری شیمیاییه بتات کمه باید علتو جویا بشی

مشکل برام پیش نمیاد کل ازمایشات و سونو هم هیچ مشکلی نداره بعد ۶ ماه اقدام این دوماهه اینجور مشکلی برام پیش میاد

بتات بالا نبود بتای بالای ۲هزار تازه ساک تشکیل میشهبتای ۴۰ ک هنوز بچه تشکیل نشده

آزمایش بتا مثبت بود حتی بی بی چکم دوتا خط افتاده من قبل موعدم یکی دوروز مثبت شد بعدش دوباره بالا رفت امروز آز دادم اومد پایین

آزمایش بتا مثبت بود حتی بی بی چکم دوتا خط افتاده من قبل موعدم یکی دوروز مثبت شد بعدش دوباره بالا رفت ...

خب دارم میگم بهت بچه تشکیل نشده بود

فقط تقسیم سلولی بوده

نه ساک بود نه جسم زرد نه جنین هیچی نبوده

اصلا لانه گزینی هم اتفاق نیفتاده

خب دارم میگم بهت بچه تشکیل نشده بودفقط تقسیم سلولی بودهنه ساک بود نه جسم زرد نه جنین هیچی نبودهاصلا ...

کل آزمایشات خودم و همسرم اوکیه فولیکول خوب دارم با سایز ۲۱ و ۲۲ بنظرتون مشکل از چیه دکتر همش دارو هورمونی میده خسته شدم 🥺🥺🥺😭

کل آزمایشات خودم و همسرم اوکیه فولیکول خوب دارم با سایز ۲۱ و ۲۲ بنظرتون مشکل از چیه دکتر همش دارو هو ...

احتمالا شما باید شیاف مصرف کنی یا دارو که لانه گزینی کنه

پریناتولوژی رفتی؟