2777
2789
عنوان

خدا منو بغل کرد

160 بازدید | 10 پست

هفته پیش روز یک شنبه بعد از ده روز مریضی نی نی و قطع شدن تبش بردمش حموم همیشه میذارمش تو کریر خودم دوش میگیرم بعد اونو میبرم همش گریه میکرد منم هول شدم یکهو متوجه نشدم و افتادم زمین وحشتناک ژیلت تو دستم بود سرم خورد روش بالای ابرو باز شده کلی بخیه خورد کتفم هم کوفتگی پیدا کرده و حسابی درد میکنه

از اون روز هرکسی میبینه میگه خدابهت رحم کرده تو چشمت نرفته یا چشمت آسیب ببینه یا سرت نخورده به سرویس فرنگی یا دوش

به نظرم خدا بغلم کرد و دلم میگه دعای یکی از خانمهای نی نی سایت بوده که همیشه بهم لطف دارن

مراقب خودتون باشید ❤️🌹🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برامنم همین اتفاق افتادخیلی بدبودمنتهاتفاوتش این بودژیلت نزدیکم نبود

قشنگ سه سانت باز شده و تو گوشتم رفته برام بخیه زیبایی زدن

نی نی طفلکی هم ترسیده بود منو با اون قیافه و خون دید کلی گریه کرد فقط شانس آوردم بغلم نبود

حالا تو اون حال اونم شستم گفتم اگر یک چیزیم شد بچه ام نمونه بی حموم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه بخاطر نی نی بوده🥹 قضا بلاعه باید اتفاق میوفتاد چاره نداشت

نمیدونم

همیشه اینجا همه برام دعای خیر میکنن من گذاشتم به حساب دل مهربون خانمهای اینجا

قشنگ سه سانت باز شده و تو گوشتم رفته برام بخیه زیبایی زدن نی نی طفلکی هم ترسیده بود منو با اون قیافه ...

خداروشکربه خیرگذشت خیلی جای بدی زخم شد

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

خداروشکربه خیرگذشت خیلی جای بدی زخم شد

واقعا خدا رو شکر هزار بار

خیلی میشد بدتر باشه

عزیزم🥺🥺🥺خدا رو شکر بخیر گذشته، حتما صدقه بدین، خدا شما رو برا خانوادتون حفظ کنه❤❤

قربون شما ممنونم از دعای خیرتون

اتفاقا روز قبلش صدقه داده بودم

خواهش میکنم عزیزم، انشاالله همیشه بلا ازتون دور باشه

ممنونم جان دلم